Настільна версія
мова | язык

У Львові шукають охочих на роль трупа та полтергейста в українській комедії «Selfieparty»

7 Липня, 17:44

Поділитися:

У вересні-жовтні у Львові зніматимуть українську комедію «Selfieparty». Співавтор фільму та режисер Любомир Левицький вже розпочав кастинг акторів. Наразі у Брюховичах відзняли постер до стрічки.

Його комедія, обіцяє, суперсмішна історія про підлітків, яких звинувачують у вбивстві невідомого чоловіка. А той, начебто, у час їхньої гулянки звалився просто з неба і вже був без пульсу. Аби не наробити переполоху, хлопці намагаються позбутися тіла за допомогою фамільного полтергейсту.

«Буде труп карлика. За сюжетом будинок, де відбувається вечірка, знаходиться на кордоні України і Польщі, тому що фільм розрахований на два ринки: український і польський. Стрічка буде українською мовою. Якщо сказати, на що це буде схоже, то приблизно на фільм "Project-X", який виходив у 2012 році. Ми нашим фільмом вводимо нову моду на домашні вечірки, ті, які популярні в Америці. Тобто хочете класно відриватися - відривайтеся вдома», - уточнив режисер фільму Любомир Левицький.

За місяць постер у вигляді картонного дисплею встановлять у всіх кінотеатрах України. Кожен зможе зробити біля нього селфі і зареєструвати фото в соцмережі - це буде заявка на кастинг акторів для самого фільму. У прокат «Selfieparty» вийде навесні наступного року.
Помилковий заголовок — E Kmdjds ierf.nm j[jxb[ yf hjkm nhegf nf gjknthutqcnf d erhfїycmrsq rjvtlsї «Ыудашузфкен»

7 Липня, 17:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон