Настільна версія
мова | язык

ICTV і Film.ua знімуть серіал, що повертатиме українській міліції гарну репутацію

8 Липня, 10:12

Поділитися:

Телеканал ICTV і кіностудія Film.ua розпочали зйомки серіалу «Володимирська, 15» про українську міліцію, що вийде в ефір у новому телевізійному сезоні. Про це повідомляє прес-служба каналу.

Серіал матиме щонайменше 32 серії з можливістю продовження. Режисери-постановники - Валерій Рожко («Втрачений рай», «Сестри по крові», «Все включено», «Терміново в номер», «Кармеліта: циганська пристрасть», «Заграва», «Стань мною», «Повернення Лялі» та інші), та Олег Туранський («Сестри по крові», «Право на помилування», «Гарлем», «Похресниця», «Брат за брата 3» та інші), оператор-постановник - Олексій Калін («Справа для двох», «Не відпускай мене», «Окупація»), автори сценарію - Василь Попов («Чужі помилки», «Пастка», «Небезпечне кохання», «Козаки», «За законами воєнного часу») і Димитрій Лісовець, продюсери - Віктор Мирський, Володимир Іссат, Сергій Демидов і Сергій Морозов.

Дія серіалу відбувається в Києві у 2015 році. Як анонсує ICTV, «Володимирська, 15» повертатиме міліції добре ім'я. «
Кількість злочинів зростає, а кваліфікованих кадрів у міліції катастрофічно не вистачає. Повна дискредитація співробітників правоохоронних органів, всенародна нелюбов до погонів і відчай громадян... Чи можна тепер повернути міліції репутацію, здавалося б, утрачену назавжди? І що потрібно, щоб перемогти хвилю беззаконня, яка буквально накрила столицю? За справу беруться професіонали - найкращі з найкращих, вони об'єднають свої сили і досвід, щоб блискуче знешкоджувати злочинців», - йдеться в анотації.

За сюжетом, начальник Подільського райвідділу, полковник Безлюдний, створює оперативну групу з талановитих професіоналів-одинаків. У них різні темпераменти, різні підходи і методи роботи - іноді недопустимі, а іноді навіть такі, що виходять за межі закону. Але їхня мета одна - зупинити зростання криміналу в столиці.

На чолі оперативної групи стає майор Дикий, який переконаний, що Майдан дав Україні можливість побудувати по-справжньому правову державу, в якій усі - від бомжа до міністра - будуть рівні перед законом. Разом з ним у команді працюють оперативник з великим досвідом і специфічними методами збору інформації, веселун - капітан Петренко, комп'ютерний геній, балістик - капітан Холодова, студент-практикант - лейтенант Ковалевський.

Окрім столичних оперативників, головним героєм фільму стане Київ.

Головну роль майора Дикого виконує український актор Сергій Стрельников - відомий за ролями у фільмах і серіалах «Місяць», «Трюкач», «Катерина», «Пастка», «Порох і дріб», «Страсті за Чапаєм», за який отримав премію «Телетріумф» у 2013 році, та інші).

В інших головних ролях задіяні також українські актори:
- Яків Кучеревський - заслужений артист України, актор Одеського музично-драматичного театру ім. В. Василька, знімався у фільмах і серіалах «Мандри Синдбада», «Ластівчине гніздо», «Життя і пригоди Мішки Япончика», «Бабло», «Мелодія для шарманки», «Загін», «Ліквідація» та інші;
- Вікторія Литвиненко - актриса театру «Дах», знімалася в серіалах і фільмах «Безсмертник», «Гречанка», «Швидка допомога», «Сашка», «Пізнє каяття», «Жіночий лікар - 2» та інші;
- Ярослав Кучеренко - молодий актор;
- Віктор Сарайкін - народний артист України, актор Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки, знімався у фільмах і серіалах «Останній гейм», «Афганець», «Жінка для всіх», «Злочин з багатьма невідомими», «Трамвай удачі», «Декілька любовних історій», «Операція "Контракт"», «Як гартувалась сталь» (Київська кіностудія ім. О. Довженка), «День народження Буржуя», «День народження Буржуя-2» та інших.

«Нашим героям доведеться боротися не тільки зі злочинцями, своїми комплексами і таємницями, але, насамперед, із пережитками всередині системи, відсталістю, корупцією, вседозволеністю і кумівством, - розповідає креативний продюсер серіалу Володимир Іссат. - І оскільки дія відбувається в наші дні, то, природно, події теперішнього часу і актуального недавнього минулого не могли не вплинути на сюжетну канву фільму. Разом із українською міліцією, яка виступає в якості повноправного партнера, ми проживемо в режимі online всі перипетії сьогоднішнього становлення і майбутньої реформи органів МВС».

Нагадаємо, що в осінньому телесезоні 2015 року канал ICTV покаже сім нових проектів українського виробництва у жанрі детективу - шість серіалів та одне реаліті: серіали «Нюхач-2» (виробництва Film.ua), «Пес» (виробництва PRO-TV), «Ніконов і Ко» (спільне виробництво Film.ua і Mamas Film Production), «Володимирська, 15» (виробництва Film.ua), «Слідчі» (виробництво Mamas Film Production), «Відділ 44» і реаліті-детектив «Патруль Самооборона» (виробництво Mamas Film Production).
Помилковий заголовок — ШСЕМ s Ашдь/гф pysvenm cthsfk? oj gjdthnfnbvt erhfїycmrsq vskswsї ufhye htgenfws.

8 Липня, 10:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора