Настільна версія
мова | язык

Група Mirami, яка прославляє Україну у світі випустила новий альбом!

9 Липня, 20:53

Поділитися:

Хіба можливо створити настільки успішний альбом, щоб завдяки ньому декілька років купатись у променях слави і гастролювати світом? Можливо! 

Mirami виповнюється п’ять років і свій перший альбом “Miramimania” група випустила у 2011-му. У Польщі він отримав статус “золотого диску”. За 5 років творчого життя, група гастролювала у Польщі, Чехії, Словаччині, США, Китаї, Росії, Україні і саме це ніяк не давало "кинути якір" у студії звукозапису рідного Львова для роботи над другим альбомом.

Зараз ми не будемо багато розповідати про минулі здобутки, адже є нагода повідомити актуальнішу новину. "Sunrise" - це саме те, чого так довго чекали прихильники популярного тріо Mirami! Відтепер щоранку Сонце для фанів сходитиме під запальні хіти нового альбому "Sunrise", який 10 липня почує Польща у цифровому форматі, а вже 17-го - у "круглому", адже він вийде ще й на CD. Згодом міжнародний реліз другого студійника Mirami естафетою приймуть: Німеччина, Австрія, Швейцарія, Іспанія, Андорра, Данія, Бельгія, Люксембург, Нідерланди, Росія, Південна Корея, Малайзія, Таїланд, Україна та інші країни.

"Sunrise" - це насправді збірка хітів! Тут буде спекотна "Amore Eh Oh!", лірична "Amour", пісня-запальничка "Summer Dreams" (feat. LayZee aka Mr.President), експресивна "Upside Down" (feat. Danzel), безтурботна "Holiday" (with Crystal Lake) – всі ці пісні виходили окремими синглами, а тепер знайшли своє місце і на альбомі. Варто також окремо згадати і про дуетні роботи з Rene Dif (соліст групи Aqua, Данія), з DJ проектом Miami Rockers (Німеччина) та DJ проектом Bakun (Україна).

Словами драйву не передати, бо це треба почути! Чекайте і завантажуйте "Sunrise" у своїй країні!

Треклист:
01. Mirami - Intro
02. Mirami - Amore Eh Oh! (Ukrainian version)
03. Crystal Lake & Mirami - Holiday (Bakun remix album version)
04. Mirami feat. LayZee - Summer Dreams (new album version)
05. Mirami - Я з тобою... / I'm With You...
06. Mirami feat. René Dif - Celebrate The Love
07. Mirami feat. Danzel - Upside Down (album version)
08. Mirami - Rain & Sun
09. Mirami vs. Miami Rockers - We Own The Night
10. Mirami - Amour (new album version)
11. Bakun & Mirami - Sunrise
12. Mirami - The Party'll Never End
Bonus
13. Mirami - Amore Eh Oh! (English version)
14. Mirami - Celebrate The Love
Помилковий заголовок — Uhegf Ьшкфьш? zrf ghjckfdkz' Erhfїye e cdsns dbgecnbkf yjdbq fkm,jv!
9 Липня, 20:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій