Настільна версія
мова | язык

Назар Хассан презентував відео на «Одне життя»

11 Липня, 14:04

Поділитися:

Перед виходом у світ свого сольного альбому соліст гурту «RIZUPS» Назар Хассан презентував відеороботу на пісню «Одне життя», котра стала достойним завершенням відрізку життя дуету, пов’язаного із альбомом «Хайдар». Тепер шанувальники із нетерпінням чекають презентації синглів із нової сольної платівки.

Нове відео «RIZUPS» традиційно провокативне та претензійне, таке, що змусить замислитись над глобальністю і буденністю водночас. Як і більшість відеокліпів цього гурту, «Одне життя» має цілком читабельний текст і неминуче проникаючий в підсвідомість підтекст. Своїми роботами хлопці кожного разу кидають виклик загальносуспільним стереотипам і прийнятим нормам поведінки, показуючи своїм шанувальникам альтернативу, надихають власним прикладом рухатися проти стихій, чужих планів, при цьому завжди залишаючись собою.

«Ідея кліпу «виношувалася» доволі довго, ще від моменту записування пісні на студії... Основною ідеєю було показати глядачам світ, який нас оточує, більш відвертіше, провокативніше, грубше, а тому і доступніше — через неіснуючу реальність. А втілити мій сценарій у життя допомогли «Замша Продакшн», за що величезна дяка, бо це була не просто співпраця, а суцільне задоволення!», — охоче поділився враженням від цієї роботи Назар Хассан.

Помилковий заголовок — Yfpfh {fccfy ghtptynedfd dsltj yf «Jlyt ;bnnz»
11 Липня, 14:04

Поділитися:

Фото: Женя Денисова
Автор статті: Катерина Басараб
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: прем'єра, Назар Хассан, RIZUPS, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон