Настільна версія
мова | язык

Продюсер ZAZ почав співпрацю з українською артисткою

23 Липня, 18:59

Поділитися:

Прем'єра першого спільного кліпу запланована вже на вересень.

KIRA (Кіра Мазур) - талановита українська дівчина-музикант змогла познайомитися з продюсером відомої французької співачки ZAZ завдяки соцмережам.


Кілька разів починаюча артистка намагалася налагодити співпрацю з українськими продюсерами, проте з різних причин не знайшла підтримки в їх особах: хтось ставив гроші вище таланту, хтось робив акцент на іншій музиці.

Будучи прихильницею ZAZ, її стилю в музиці, KIRA написала в соцмережах Керредіну Солтані (для чого їй довелося зайнятися вивченням французької мови) і показала свої роботи. Продюсер і автор пісень був настільки вражений її талантом, що запропонував попрацювати разом. Молоду українську вокалістку запросили у Францію, де спочатку вона записала пісню, написану спеціально для неї знаменитим продюсером, а після зняла кліп з його участю, презентація якого запланована на вересень цього року!

Керредін Солтані – французький продюсер, автор-виконавець, засновник продюсерської компанії it's ma prod. За композицію Je Veux, яку віе написав для молодої співачки ZAZ і яка принесла їй світову популярність, Солтані отримав «Греммі» в номінації «Краща пісня року» в 2011 році. А дебютний альбом співачки ZAZ, продюсуванням якого також займався Солтані, був оголошений чотири рази діамантовим. Також Керредін є виконавцем власних пісень. Для просування першого альбому він представив себе кандидатом у президенти Франції на виборах 2012 року.
Помилковий заголовок — Ghjl.cth ЯФЯ gjxfd cgsdghfw. p erhfїycmrj. fhnbcnrj.
23 Липня, 18:59

Поділитися:

За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: KIRA, ZAZ, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон