Настільна версія
мова | язык

Бандерштат — фестиваль українського опору

24 Липня, 17:42

Поділитися:

Проект передбачає проведення унікального для Волині мистецького заходу, на якому планується виступ багатьох українських гуртів та проведення майстер - класів різного спрямування, котрі пропагуватимуть проукраїнський стиль мислення, українську мову, культуру, життєву активність. Цьогорічна візія фестивалю проста - вона буде присвячена питанню розбудови країни, пошуку шляхів та можливостей для втілення усіх задумів молодого покоління українців. 

Під час фестивалю діятимуть три сцени: велика, нічна та для участі молодих гуртів з різних куточків України. Ідея фестивалю Бандерштат зводиться до популяризації української національної єдності, патріотизму та прославлення українських героїв, котрі воювали в лавах УПА та поклали своє життя за наше мирне теперішнє та нашу державну незалежність. Степан Бандера, як символ нескореності української нації є символом і самого фестивалю, що відбилося і у назві заходу. На музичній сцені обіцяють виступи таких команд, як ONUKA, Тартак, BRUTTO, Фіолет та інші. 

Музична концепція буде такою: гуртів буде менше, але зірковий статус фестивалю підсилиться гуртами, які ще не виступали. Натомість час виступу гуртів буде довший. На литературнй сцені виступить Василь Шкляр, а на дискусійній можна буде поспілкуватися з Мустафою Найємом і Володимиром Парасюком. Крім того акустична сцена, спортивні ігри, йога, ярмарок сувенірів. Під час проведення фестивалю є намір влаштувати Всеукраїнський форум молодіжних патріотичних організацій та ініціатив. Запрошуються усі охочі.



Також під час Бандерштату відбудуться дві знакові події: патріотичний сплав на байдарках річкою Стир до селища Колки - місця, де була створена Колківська республіка УПА та проведення авто/мото/вело пробігу вулицями Луцька, присвяченого пам’яті провідника ОУН Степана Бандери. А ще під час фестивалю відбудуться нічні кінопокази на фестивалі Бандерштат. Організатори Бандер night cinema обіцяють, що відвідувачі зможуть не просто переглянути фільми, але й цікаво провести час. «На вас чекають захоплюючі кінострічки, знайомство з їх режисерами, розіграші чудових призів та, звичайно ж, космічна нічна атмосфера перегляду фільмів під відкритим небом», - йдеться у повідомленні Бандер night cinema. Кіносеанси відбудуться на території фестивалю Бандерштат у ніч з 31 липня на 1 серпня та у ніч з 1 на 2 серпня о 23:00 напроти Головної сцени Бандерштату. До зустрічі на фестивалі!
Помилковий заголовок — <fylthinfn — atcnbdfkm erhfїycmrjuj jgjhe
24 Липня, 17:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій