Настільна версія
мова | язык

Гурт DZIDZIO продовжив закордонний тур у Канаді та США

30 Липня, 12:37

Поділитися:

У травні 2015 року український гурт DZIDZIO анонсував продовження свого закордонного туру, що розпочався у січні. Запальних музикантів давно запрошують завітати з концертом прихильники з різних країн. Цього разу Дзідзьо, Лесик та Юлік відвідали одразу Канаду та США.

У Канаді гурт DZIDZIO виступав вперше, але під час концертів прихильники підспівували всі пісні гурту напам’ять. Повні зали публіки, де зібралось близько 1000 людей, були у захваті від позитивного виступу веселої трійці. Як і зазвичай, на гостях заходу можна було побачити традиційний український одяг, із зали невпинно лунали патріотичні гасла на підтримку України та майоріли українські прапори.

В США гурт DZIDZIO в якості хедлайнерів разом з іншими українськими артистами було запрошено до Нью-Йорку на фестиваль «Союзівка» («Soyuzivka») - щорічний фестиваль української культури, метою якого є збереження та поширення українських культурних традицій. Цього року фестиваль проходив вже в дев'ятий раз, де зібралось близько 10 000 глядачів.

Також DZIDZIO тепло зустріли у Чикаго та Детройті, де вони вже були знайомі публіці з їхніх концертів, що відбувалися у січні.

Наступне місто в рамках закордонного туру, яке гурт DZIDZIO збирається відвідати з концертом вже у серпні –це Прага (Чехія).
Помилковий заголовок — Uehn ВЯШВЯШЩ ghjljd;bd pfrjhljyybq neh e Rfyfls nf CIF
30 Липня, 12:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван