Настільна версія
мова | язык

Святослав LOOKINICH зняв кліп: «Адреналін» потрапив у кров

30 Липня, 15:07

Поділитися:

Молодий, талановитий і перспективний − таким Святослав постав перед своїми слухачами на масштабних вокальних шоу «Голос країни 5» і «Хочу до Меладзе». Отримавши багато корисного досвіду і численних шанувальників, артист з головою поринув у роботу. Нещодавно він презентував свою дебютну авторську композицію «Адреналін», а ще одним приємним сюрпризом стала новина про зйомки кліпу.

Два спекотних липневих знімальних дні промайнули непомітно, але принесли свої плоди − кліп, сповнений адреналіну, знято. Галасливий, метушливий Київ може виявитися райським куточком для двох, чиї серця б'ються в унісон. Нетривіальні локації підтверджують це: зйомки проходили і на даху хмарочосу, і в романтичному будиночку на дереві, і просто посеред центральних вулиць столиці. Також з впевненістю можна сказати, що кліп виправдовує свою назву: екстремальні танці на краю, пожежа на даху, крадіжка машини та багато іншого збагачує картину гострими відчуттями.


Святослав LOOKINICH вже готовий підкорювати серця своєю унікальною, а головне, щирою роботою. Слідкуйте за новинами − дуже скоро кліп з'явиться в ефірах і на ваших екранах!
Помилковий заголовок — Cdznjckfd ДЩЩЛШТШСР pyzd rksg^ «Flhtyfksy» gjnhfgbd e rhjd

30 Липня, 15:07

Поділитися:

Автор статті: Любов Герус
Фото: Євгенія Денисова
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: LOOKINICH, прем'єра, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій