Настільна версія
мова | язык

Свіжа кров у «Тріоді»: хто став третім?

20 Серпня, 20:04

Поділитися:

Незрівнянна Коко Шанель казала: «Щоб бути незамінним, треба весь час змінюватися». Дійсно, застрягати на одному місці немає часу, світ рухається вперед; і здатність перетворювати мінливі обставини на зміни до кращого − безумовно справжнє мистецтво. Гурт «Тріода» витримав виклик долі: оновлення складу обіцяє стати виправданим ризиком!

Українські соловейки з моменту заснування гурту встигли підкорити не лише вітчизняну публіку. Гучний тур Америкою залишився предметом гордості як для самих хлопців, так і для їх батьківщини. Тепер «Тріода» у новому, оновленому складі: замість Олександра Алексєєва до гурту приєднався Андрій Липко.



Хлопець розповів, яким чином познайомився з найспівочішим тріо України:
− Ми дружили з «Тріодою» ще у студентські роки, завжди зустрічались з хлопцями на одній сцені. Я бачив, як кожен із них проходив свій творчий шлях; одного разу ми з Андрієм були переможцями вокального конкурсу.Увесь цей час я із захопленням спостерігав за їх творчістю, адже це мої друзі, і я знав, що ці хлопці вміють робити класну музику, яка є справжньою, професійною і нашою українською. Коли вони були на проекті «Х-Фактор», я мешкав в Італії. Мені було дуже приємно бачити, як вся італійська діаспора переживає за трьох соловейків, які так гарно співають українську пісню, і пишався тим, що я їх знаю.

Володя та Андрій, незмінні учасники гурту, розповідають, що поважають вибір Сашка, який вирішив стати сольним виконавцем, і бажають йому творчих успіхів. Але «Тріода» повинна складатися з трьох учасників:
− В нас одразу на думці був Андрій, але нажаль він навчався в Італії, і ми розуміли, що це нереально. Ми переглянули дуже багато кандидатур, але достойної заміни не було. Коли наш викладач, Іваноньків Богдан Михайлович, сказав, що Андрій приїхав на канікули в Україну, ми одразу зустрілись з ним, запропонували спробувати співати разом, але у Андрія навчання, і він не мав змоги його залишити. Тоді ми попросили, щоб він нам допоміг відспівати один дуже важливий концерт. У нас на підготовку було 5 днів. Чесно кажучи, ми не вірили, що це можливо, але Андрій за цей час зробив півторагодинну програму і гідно вийшов з нами на сцену. Тоді ми запросили Андрія з нами на гастролі по Україні, і він погодився. Під час гастролів ми відчули, що Андрій дуже доповнює «Тріоду» чимось новим, красива італійська школа вокалу відчувалась у звучанні. Кожного разу, коли ми сходили зі сцени, Андрій говорив, що це нереальне відчуття: енергетика залу дає фантастичний заряд. Ми бачили, як Андрій стає невід’ємною частинкою «Тріоди», але розуміли, що це тимчасово. Після одного виступу Андрій сказав, що бажає бути частиною гурту, і прийняв рішення бути з Україною і «Тріодою».

Андрій Липко зізнається, що знайшов себе та отримав відповіді на всі свої запитання саме тут, в Україні, поруч з хлопцями:
− Це доля! Я приїхав випадково, але я вдома, у мене є хороші друзі і я роблю ту справу, яка мені подобається. Коли я вийшов з хлопцями на сцену, мені було дуже комфортно, і я зрозумів, що це моє. Водночас було дуже важко, адже я завжди мріяв вчитись в Італії, бути сольним виконавцем. Але коли я почув звучання акордів і це фантастичне злиття тембрів, все змінилось! Ці щирі очі, які кажуть тобі «дякую» після виступу, дали мені остаточну відповідь: я повинен і я хочу бути частиною «Тріоди».

Все, що не робиться − на краще. Найспівочіший гурт, гордість українського народу, офіційно отримав гідного третього учасника − Андрія Липко. Після невеличких канікул і змін чекайте від «Тріоди» авторський альбом, концерти та ще багато чого цікавого!
Помилковий заголовок — Cds;f rhjd e «Nhsjls»^ [nj cnfd nhtnsv&

20 Серпня, 20:04

Поділитися:

Автор статті: Любов Герус
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: Тріода, PRPKB, Андрій Липко

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон