Настільна версія
мова | язык

Всеукраїнський благодійний фестиваль Тараса Шевченка

21 Серпня, 02:48

Поділитися:

Ше.Fest – це фестиваль, де кожен може побачити Шевченка не в звичному образі пророка, а фріка, хіпстера і водночас надзвичайного генія. Українського і сучасного, близького та зрозумілого кожному.

16-17 серпня 2014 р. в с. Моринці, (Звенигородського р-н, Черкаської обл.) відбувся перший Всеукраїнський фестиваль до 200-річчя Тараса Шевченка.

Окрім Шевченківської теми, організатори мають кілька принципових моментів, яких дотримуються в першу чергу. Благодійність - збираються гроші на українських військових. Минулого року організаторам вдалося придбати по завершенню фестивалю тепловізор для земляків Тараса Шевченка, які були в зоні АТО.

Другий принцип - безалкогольний фестиваль. Адже головна думка та, що дуже гарно можна відпочивати з музикою, зі словом, з гарними людьми.

Третій принцип, фестиваль є для своїх і дуже важливо знати, що кожен відвідувач почував себе максимально комфортно.

«І, звісно ж, Шевченко для нас дуже цікавий :) Як нагадування про це – в кожному куточку локації ви в тому переконаєтесь. Для нас дуже важливо не робити із геніального уродженця Моринців щось скандальне, чи що не відповідає дійсності – ми не прагнемо того, щоб шевченкознавці в нас кидали помідори і проклинали – ми з ними активно співпрацюємо і хочемо показати адекватну правду про митця. Акуратно, спокійно, розмірена, цікаво і незабутньо!»

Саме тому на відвідувачів чекає драйвова музика, мистецькі інсталяції, цікаві лекції, показ українських фільмів, театральні постановки, літературні батли, майстер-класи, екскурсії Шевченковими місцями, програма для дітей, наметове містечко, народний ярмарок, військова програма.

А головне те, що з Київа курсуватимуть спеціальні автобуси від оргвнізаторів, які прямують до фестивальної теріторії! Більш детально з інформацією можете ознайомитись на офіційному сайті.

Вхід на фестиваль вільний!
Помилковий заголовок — Dcterhfїycmrbq ,kfujlsqybq atcnbdfkm Nfhfcf Itdxtyrf

21 Серпня, 02:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван