Настільна версія
мова | язык

«Ірраціональна людина» в кінотеатрі «Україна»

24 Серпня, 15:56

Поділитися:

26 серпня в кінотеатрі «Україна» (вул. Городецького, 5) відбудеться ексклюзивний допрем'єрний показ із вечіркою, приуроченою до виходу в прокат нового фільму Вуді Аллена - «Ірраціональна людина». Початок вечірки - 20:20. Dress code - капелюх.

Кіноманів чекає атмосфера заворожуючого джазу, без якого неможливо уявити «ірраціональну людину». Нагадаємо, у фільмі звучить переважно музика тріо Ремсі Льюїса - ікони американського джазу.


Щоб стати ближче до Вуді Аллена, його світогляду і духу нової картини, компанія «Multi Media Distribution» та кінотеатр «Україна» залучили кіноглядачів до буккросингу, взяти участь в якому можна вже сьогодні. У день прем'єри кіномани зможуть обмінятися книгами, залишивши послання іншим учасникам, а також самому Вуді Аллену. Збір книг для участі стартував 20 серпня в фойє кінотеатру.

Професор філософії Ейб Лукас спустошений: він не бачить у своєму житті ні радості, ні сенсу. На літо Ейб приїжджає викладати в невеликій коледж, де у нього зав'язуються стосунки з двома дуже різними жінками. Рита, його нова колега, уявляє, що саме він визволить її з нещасливого шлюбу. А Джилл, його найкраща студентка, стає йому найближчим другом. Але дівчину нездоланно притягують бентежна творча натура Ейба і його загадкове минуле, і вона все більше віддаляється від свого бойфренда, Роя ... Все змінює мимоволі підслухана Ейбом і Джилл розмова, після якої Ейб, струсивши з себе байдужість і розпач, вирішує діяти ... Абсолютно ірраціонально.

США, 2015
Автор сценарію і режисер Вуді Аллен
У ролях: Хоакін Фенікс, Емма Стоун, Джеймі Блеклі, Паркер Поузі та ін.
Помилковий заголовок — «Shhfwsjyfkmyf k.lbyf» d rsyjntfnhs «Erhfїyf»
24 Серпня, 15:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон