Настільна версія
мова | язык

Патріотичні та знамениті: вітчизняні зірки приміряли вишиванки до Дня Незалежності України

25 Серпня, 15:24

Поділитися:

Українські знаменитості продемонстрували патріотичні "луки", присвячені Дню Незалежності України. Зокрема, Макс Барских, який "став" батьком, приміряв українську національну сорочку у притаманній співаку манері, не оминувши можливості показати "підкачаний" прес.

Українська "Роксолана" Ольга Сумська похизувалася своїм селфі у вишиванці із червоним намистом. Голову зірки прикрасив віночок.


Сумська поділилася патріотичною світлиною на своїй сторінці у мікроблозі, привітавши у підписі до публікації Україну зі святом. Підписники акторки зазначили у коментарях до фото, що вона виглядає прекрасно та привітали Сумську у відповідь із Днем Незалежності. Телеведуча Маша Єфросиніна також опублікувала у своєму мікроблозі зворушливу сімейну фотографію, на якій уся її родина позує у вишиванках.

У підписі до фото зірка зазначила, що вірить у світле майбутнє нашої держави. "Сьогодні Україну вітають із 24-річчям. Але для мене вона поки що перебуває у стані здорового зародку. Вона обов'язково буде іншою, новою країною, незалежно від спроб її зламати, підкорити або підпорядкувати", - вказала Маша. Телеведуча Катя Осадча поділилася своїм патріотичним "луком" у свято Дня прапора України, у переддень Дня Незалежності. Зірка позує у розкішній вишитій сукні із пишними рукавами, яка неймовірно сподобалася її підписникам.
Помилковий заголовок — Gfnhsjnbxys nf pyfvtybns^ dsnxbpyzys pshrb ghbvshzkb dbibdfyrb lj Lyz Ytpfkt;yjcns Erhfїyb

25 Серпня, 15:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій