Настільна версія
мова | язык

"Доктор Хаус" продовжений на восьмий сезон

13 Травня, 19:01

Поділитися:

Як повідомляє Collider, компанія Fox продовжила серіал "Доктор Хаус" на восьмий сезон. Варто відзначити, що раніше виконавець головної ролі в серіалі - Х'ю Лорі заявляв, що не збирається продовжувати власний контракт, який завершується у нього після зйомок саме восьмого сезону.

Він зазначив, що ознайомився зі сценарієм і кінець цього сезону, зйомки якого підійдуть до завершення влітку, представляється йому кінцем серіалу. Також актор відзначив, що ніколи не думав, що серіал протримається в ефірі так довго. Офіційні коментарі з боку Fox з приводу цього висловлювання не надходили.

Нещодавно з'ясувалося, що в прийдешньому сезоні в серіал повернуться виконавці ролей Вїлсона (Роберт Шон Леонард) і Формана (Омар Еппс). Ліза Едельштейн, яка грає роль Кадді, поки не продовжила контракт, однак це має відбутися в самий найближчий час.

У серіалі "Доктор Хаус" йде мова про геніального лікаря-діагноста, який має досить кепським характером і зневажає всякого роду етичні норми. Величезною популярністю серіал мав у 2008 році - його річна аудиторія перевищила 81,8 мільйона чоловік. Разом з тим в США інтерес до шоу з третього сезону поступово знижується (в середньому на епізод - з 19 мільйонів глядачів до 12 мільйонів).
Помилковий заголовок — @Ljrnjh {fec@ ghjljd;tybq yf djcmvbq ctpjy

13 Травня, 19:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин