Настільна версія
мова | язык

Катерина Малицька: Мій кумир - це українська пісня! (Інтерв'ю)

5 Вересня, 12:37

Поділитися:

Про шлях до сольної кар'єри, творчість та особисте життя порталу Navsi100.com розповіла співачка Катерина Малицька, яка вже незабаром презентуватиме у Львові сольну програму та дебютний альбом.

Катерино, зараз, мабуть, один із найважливіших етапів у вашому житті – ви готуєте перший альбом. Чим плануєте дивувати свого слухача?

До альбому увійдуть 12 пісень різних стилів та напрямків. Там будуть танцювальні композиції і лірічні пісні, а також пісні з народними елементами та навіть поп-рок. Сподіваюсь що кожен знайде для себе "свою пісню", яка припаде до душі.

Маєте якусь свою особливу стратегію сходження на музичний олімп?

Стратегія є. Все дуже просто і водночас складно - треба вірити у те, що ти робиш і багато працювати над створенням якісного матеріалу.

Хто пише вам музику й тексти, як обираєте композиції, чим керуєтесь, роблячи ставку на ту чи іншу пісню?

Автор музики і текстів всіх пісень альбому Євгеній Дашин. При виборі пісень керуюсь не тільки мелодією і текстом, а в першу чергу тим чи відповідає пісня моєму внутрішньому стану або настрою. Кожну пісню я мушу пережити, пропустити крізь серце, а не просто виконати. Мій автор - справжній скарб, він наче відчуває мене, тому всі пісні з альбому написані особисто для мене. Мені пощастило - кожна пісня це маленький епізод мого життя.

Що для вас є пріоритетом у вашій справі?

В першу чергу чесність.Треба бути відвертою зі слухачем у своїх піснях, тільки тоді можна достукатися до їхніх сердець. Люди дуже добре відчувають щирість артиста.

Чи маєте зіркових кумирів, чия творчість на вас хоча б якось вплинула чи впливає?

Мій кумир - це українська пісня. В першу чергу вона вплинула і впливає на мою творчість, і дає натхнення до роботи. 

Шоу-бізнес просто кишить різноманітними стереотипами. Саме на цьому етапі які із них ви б розвінчали?

Чесно кажучи, ніколи не звертала уваги на стереотипи тому, мабуть, вони і не зустрічались на моєму творчому шляху. 

Катерино, як взагалі музика прийшла у ваше життя? Коли зрозуміли, що сцена – це ваше?

Музика була зі мною з дня народження. Батьки завжди захоплювались музикою різних стилей: класика, народна музика, естрада і навіть рок. Бабця співала в хорі і знала дуже багато маловідомих народних пісень. Тому моє рішення навчатись у музичній школі було цілком закономірним. Але бажання співати сольно з'явилось з часом. Після закінчення музичної школи по класу фортепіано, коли мені здавалось що з вибором професії вже вирішено, раптово прийшла думка, що кар'єра піаністки це не моє, що хочеться проявляти свої емоції не лише за клавішами. Так в моє життя прийшла пісня.

Які образи ви приміряєте на себе охочіше – ліричні чи більш драйвові?

Мені близьке і те, й інше. Мабуть, це більше залежить від мого настрою. Деколи емоції зашкалюють і хочеться «відірватись», а буває так, що перемагає ліричний настрій. Тому в моєму арсеналі є різні пісні.

Як виглядає ваш день?

Мій день починається ще з вечора коли переглядаю плани у щоденнику на завтра. Якщо дозволяє росклад то намагаюсь ранок провести спокійно із горнятном кави, побути в тиші і налаштуватись на плідний день. Зараз основний час займає робота у студії та репетиції. Дуже часто звільняюсь аж пізно ввечері.

Як відпочиваєте від виступів, зйомок, роботи в студії і тд? Що вас емоційно відновлює?

Найкращий спосіб відпочити і відновити свої сили - це поїздка у гори. Як тільки з'являється нагода - вирушаю в Карпати. Балкон, цікава книжка і захоплюючий краєвид - що може бути краще?


Помилковий заголовок — Rfnthbyf Vfkbwmrf^ Vsq revbh - wt erhfїycmrf gscyz! (Synthdэ.)
5 Вересня, 12:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)