Настільна версія
мова | язык

АнтитілА презентують новий сингл та новий кліп «Мені тебе мало»

7 Вересня, 12:08

Поділитися:

Викручує мозок, та б'є током. Сценарій відео неодноразово змінювався та обростав різноманітними сенсами, наповнювався неочікуваними рішеннями та часто відсікав вже готові та затверджені варіанти. Самовідданість мистецтву взагалі та конкретній відеороботі зокрема Кадіма Тарасова часом шокувала акторів, але, результат говорить сам про себе – нове відео переповнено енергією, драйвом та зовсім з іншої сторони розкриває зміст пісні.

Хочеться зауважити, що кліп «Мені тебе мало» – це лише перша частина пазлу. Для того щоб зрозуміти та розкрити весь художній задум режисеру, потрібно обов’язково переглянути авторський короткометражний фільм, що був відзнятий паралельно з кліпом. Коли це можна буде зробити, стане відомо трохи згодом.

Кадім Тарасов, режисер кліпу: «Для мене це був кліп експеримент. Як у тому анекдоті: «Привіт, як справи? - Та ось перукарем став. - Що закінчив курси перукарів? – Ні, ножиці купив». Так і я, придбав нову камеру і вирішив повністю сам зняти кліп. Водночас захотів відчути себе в усіх іпостасях, від освітлювача і художника-постановника, до монтажера та колориста. Дякую хлопцям з групи АнтитілА та нашій чудовій актрисі Лєрі Лахіній за терпіння і бажання почути режисера. Якби не вони, то кліп не трапився б».
 
Тарас Тополя, вокаліст гурту АнтитілА: «Багато наших друзів переглянули попередню версію кліпу. Думки різні, але в одному усі солідарні – такого відео до цього не бачив ніхто. Суп із параної, лірики, та місцями збоченої фантазії творця. Ось таке у нас вийшло відео. Дивіться та шукайте себе».

Радіопрем’єра пісні та відеопрем’єра кліпу «Мені тебе мало» відбудеться 7го вересня. 
В головних ролях у кліпі знялися всесвітньо відома модель Лєра Лахіна та клавішник гурту АнтитілА Сергій Вусик.

За останніми новинами та найсвіжішою інформацією від гурту АнтитілА слідкуйте на офіційному сайті та на офіційних сторінках гурту у соціальних мережах:
http://antitela.com.ua/
http://vk.com/antitela
https://www.facebook.com/pages/Antitela/160720384063952
http://www.youtube.com/user/KrolikRolik
 
Помилковий заголовок — FynbnskF ghtptyne.nm yjdbq cbyuk nf yjdbq rksg «Vtys nt,t vfkj»
7 Вересня, 12:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)