Настільна версія
мова | язык

KOZAK SYSTEM презентують кліп "Коли Вона"

15 Вересня, 10:40

Поділитися:

“Чоловікам не варто знати про наслідки
Їм достатньо причин
Коли їм зрештою вдається все
Вони наповнюють його нічим
Коли вони говорять про спільне
Вони мають на увазі своє
З ними краще не говорити про те що буде
Аби не втратити те що є. ”


Пісня створена на слова Сергія Жадана, відео починається цитатою Жадана з куплету, що не увійшов до основного тексту пісні.

Іван Леньо, KOZAK SYSTEM: “На кожному концерті Коли вона - найскладніша для мене у виконанні пісня. І музично, і емоційно. Тому що це навіть не зовсім пісня, а нова форма подачі емоції – пісенна поезія. Це щира чоловіча сповідь про жінку, і кожен чоловік, почувши ці слова, в одну мить зрезонує. Я вважаю, що KOZAK SYSTEM вдалося передати емоцію в пісні, а ось чи вдалося це кліпмейкерам – вирішувати вам.”

KOZAK SYSTEM "Коли Вона"
Музика - Kozak System
Текст – Сергій Жадан
Продюсер зйомки – Олена Божко
Режисер - Влад Разиховський
Оператор – Володимир Дорогобид


Нагадаємо, в середині серпня 2015 року продакшн студія «FreeFilmProdaction» відзняла відео на пісню "Коли вона", з альбому KOZAK SYSTEM "Живи і Люби". Зйомки відбувались на київському морі й тривали близько 20-ти годин. Продюсером та ідейним натхненником кліпу стала відомий український фотограф Олена Божко.

KOZAK SYSTEM – команда, що часто представляє Україну на європейських музичних фестивалях та клубних майданчиках. У червні 2015 KOZAK SYSTEM грали на міжнародному музичному фестивалі у Польщі “O?wi?cim LIFE Festival”, разом з UB40, Сhris De Burgh, Lemon та іншими відомими музикантами зі всього світу. В серпні команда зіграла на чеському фестивалі TRUTNOFF, де стала хедлайнером фестивалю разом із Prodigy, The Subways, Matisyahu.

Навесні 2015 KOZAK SYSTEM презентували в Україні альбом “Живи і Люби”, всеукраїнский тур в підтримку альбому розпочнеться 6 листопада виступом у київському клубі Sentrum.
Помилковий заголовок — ЛЩЯФЛ ЫНЫЕУЬ ghtptyne.nm rksg @Rjkb Djyf@
15 Вересня, 10:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)