Настільна версія
мова | язык

Закони успіху від психолога Ренді Гейджа

17 Вересня, 13:15

Поділитися:

Прочитайте список законів успіху, який склав знаменитий психолог Ренді Гейдж.

1. Закон порожнечі. Якщо вам потрібні нові черевики, викиньте старі. Якщо вам потрен новий одяг, почистіть ваші шафи. Ви повинні з доброї волі розлучитись з вашими стереотипами.

2. Закон циркуляції. Будьте готові відпустити щось, чим ви володієте, щоб отримати щось, що ви бажаєте.

3. Закон уяви. Спочатку ви повинні побачити процвітання у вашій уяві. Опишіть на папері свій ідеальний день і не показуйте це нікому, крім того, кому довіряєте. Зберігайте цей опис десь під рукою, і у вільний час перечитуйте його.

4. Закон творчості. Людина може досягти процвітання за допомогою енергії свого мислення, інтуїції та уяви.

5. Закон пожертви і отримання. Якщо ви віддаєте щось, то це повертається в десятикратному розмірі. Коли ви отримуєте блага, дуже важливо ділитися ними з оточуючими. Якщо у вас - дар, і ви не використовуєте його, то ображаєте вашу Божественну сутність. Щоб з належною шанобливістю ставитися до своїх здібностей, ви повинні радіти дарам і розділяти їх з іншими. Якщо ви робите це, ви залучаєте ще більше благ у своє життя.

6. Закон десятини. Всесвіт завжди візьме свою десятину. Це просто закон вдячності джерела підтримки - 10% від усього, що ви маєте. Ви ніколи не знаєте, як ваша десятина повернеться до вас. Гроші - звичайне явище. Але вона також може прийти у вигляді примирення з кимось, з новими дружніми стосунками, у вигляді одужання і т.д.

7. Закон всепрощення. Якщо ви не можете прощати людей, тоді ви не можете приймати своє багатство. Якщо ваша душа заповнена ненавистю, любов не може знайти у ній місця. Ви повинні позбутися негативних почуттів, які пожирають вас і не дають вам спокою.
Помилковий заголовок — Pfrjyb ecgs[e dsl gcb[jkjuf Htyls Utql;f

17 Вересня, 13:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій