Настільна версія
мова | язык

ХАС: сьогодні актуальні пісні написані розмовною мовою

18 Вересня, 13:22

Поділитися:

Черговим емоційним вибухом відзначився сольний концерт RIZUPS, який нещодавно відбувся в столиці. Захоплені глядачі в залі, шанувальники, які знають тексти усіх пісень і неймовірно ерегетична атмосфера між виконавцями та глядачами, яка перетворила виступ на єдине спільне дійство.

«Особисто для мене кожний концерт є особливим. Я навіть не можу провести паралель з концертами двох всеукраїнських турів. Кожен виступ відрізняється атмосферою і енергообміном з людьми. Не можна порівнювати з попередніми і не можна спланувати наступні. Сьогодні ми презентуємо дві нові пісні з мого сольного альбому («Там є», «Рок-н-ролю»), які чули тільки ми. Сподіваємося, публіці вони сподобаються»


Гурт не прогадав. Нові треки вдало лягли у музичну канву RIZUPS, хоча дещо відрізнялися від попереднього матеріалу. Вони і стануть першими «ластівками» у дебютному сольному альбому Хаса, випуск якого планується до кінця цього року.

«Досить важко сказати, якого спрямування буде мій сольний альбом. І я би не хотів говорити, що це буде щось абсолютно нове. Для мене це є звичним, на відміну від публіки, яка звикла до музики RIZUPS. Це буде Хас, він більш попсовий чувак. Тематика альбому – абсолютно різна. Едине – зв’явилися веселіші ноти, любовні переживання, лірика перестала бути гостро соціальною. Легше і доступніше. Більшість текстів з альбому написані розмовною мовою, без завуальованих значень. Можу з впевненістю сказати, що раніше я так не писав».

Півторагодинний сплав драйву, оголеного нерву та хіп-хоп ритмів, три виходи на біс, гучне скандування публіки «Молодці!». Це і є складові справжнього щастя артиста, які надихають творити та виходити на сцену навіть після довгої перерви. RIZUPS – то не просто музика, то відкрита душа українського молодого покоління.

Помилковий заголовок — {FC^ cmjujlys frnefkmys gscys yfgbcfys hjpvjdyj. vjdj.
18 Вересня, 13:22

Поділитися:

Фото: Руслан Масловський
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: PRPKB, RIZUPS, ХАС

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій