Настільна версія
мова | язык

Український гурт ONUKA не впустили до Америки

23 Вересня, 13:13

Поділитися:

Сьогодні організатори туру ONUKA містами США і Канади оголосили про скасування запланованих концертів. Причина – відсутність офіційної відповіді від Імміграційної служби США і, як наслідок, неможливість отримати робочі візи для учасників групи. 
"У зв'язку з результатами отримання віз для групи ONUKA, ми змушені скасувати заплановані концерти в рамках туру містами США і Канади. Сподіваємося, що якомога швидше результати будуть переглянуті і заплановані виступи відбудуться у повній мірі. Всі, хто придбав квиток онлайн, вже отримали інструкції щодо повернення коштів на вказані при покупці email адреси", - йдеться в офіційній заяві організаторів.
"Ми стали заручниками обставин і, на превеликий жаль, цього року не побачимося з нашими шанувальниками в США і Канаді. Ми дуже засмучені через скасування концертів, але сподіваємося, що зможемо порадувати наших слухачів в Північній Америці у 2016-му. Ми вас любимо!" - сказала фронтвумен ONUKA Ната Жижченко. Нагадаємо, загадкова ONUKA представила відеоверсію концерту з оркестром. Версія була записана під час концерту колективу в одному зі столичних клубів.
Помилковий заголовок — Erhfїycmrbq uehn ЩТГЛФ yt dgecnbkb lj Fvthbrb

23 Вересня, 13:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій