Настільна версія
мова | язык

Ані Лорак змінила життя заради дитини

13 Травня, 19:11

Поділитися:

Вагітна Ані Лорак розповіла про те, як завагітніла та як змінила темп життя через малюка.

Співачка Ані Лорак, яка перебуває на останніх місяцях вагітності, розповіла про своє життя, яке змінилось.

"Практично все довелось змінити, - каже Ані. - У мені відразу ж включився материнський інстинкт. Якщо раніше я думала, що сцена - це все у моєму житті, то, завагітнівши, я абсолютно спокійно скасовувала виступи і максимально намагалася захистити від напруги себе і те маленьке життя, яке зароджувалося в мені. Напевно, в мені прокинулася тигриця, яка всіма силами захищає свою дитину - не покажу, не віддам.

Якщо раніше я жила на бігу - встала, недоїла, недопила, вискочила з дому, стрибнула в машину, кудись швидко приїхала, зробила свої справи і знову кудись помчала, - то, коли завагітніла, мій графік став іншим. Тепер ми з малюком встаємо не кваплячись, не біжимо, нікого не зачіпаємо, обходимо всіх обережненько третьою стороною, не нервуємо, емоції тільки позитивні.

Напевно, жінці і дані ці дев'ять місяців, щоб зрозуміти, оцінити і осмислити свій новий стан, підготуватися до нового життя. Тому що якби все відбувалося дуже швидко, - вчора завагітніла, а завтра народила, - жінка не встигла б усвідомити, що відбувається, не було б становлення майбутньої мами".

Під час вагітності Ані Лорак хотілося творити. Вона затіяла ремонт.

"Мені хотілося творити і не тільки в студії. У новій квартирі, яку ми з Муратом придбали для дитинки, я керувала ремонтом - вибирала колір фарби для стін, сама займалася оформленням дитячої і покупкою меблів".

Перший, хто дізнався, що Ані вагітна, був її чоловік.

"Коли побачила дві смужки, не повірила своїм очам. Тому відразу ж зробила повторне тестування. Ви знаєте, незважаючи на те, що мені дуже хотілося завагітніти, коли це сталося, я не знала. Пам'ятаю, був ранок, Мурат саме був у дорозі, я подзвонила йому і повідомила, що у нас буде бебік. Чоловік був дуже щасливий. Сказав, що вже мчить до мене, і попросив, щоб поки я нікому не говорила про це".
Помилковий заголовок — Fys Kjhfr pvsybkf ;bnnz pfhflb lbnbyb

13 Травня, 19:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван