Настільна версія
мова | язык

Лорак розповіла, чому не показує дочку та не навантажує її заняттями

24 Вересня, 12:25

Поділитися:

У той час, коли інші зіркові мами наважуються показати обличчя своїх дітей загалу, співачка Ані Лорак продовжує приховувати доньку Софію від сторонніх очей. Таким чином зірка прагне вберегти дитячу психіку та забезпечити дівчинці комфортне дитинство.

З тих самих міркувань Кароліна не навантажує Соню всілякими заняттями, як роблять деякі фанатичні батьки. Про все це співачка розповіла в інтерв’ю "7 Дней".

Дочці Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу у червні виповнилося 4 роки. І досі батьки не показували обличчя дівчини. Хоча у мережу неодноразово потрапляли світлини, на яких можна роздивитися дитину.

"Я не показую Соню публіці, не хочу, щоб її фотографували, бо дуже боюся, аби публічність, спалахи фотокамер їй чимось не зашкодили. Не хочу піддавати її психіку навіть найменшому ризику - у Соні має бути комфортне дитинство, набагато краще, ніж було в мене…" - поділилася співачка.
"З цих самих міркувань я не вожу її на двадцять гуртків, як зараз модно: щоб о 9-й ранку у дитини англійська, о 10-й - китайський, потім йога, малювання, віолончель, фехтування і надвечір шахи. До неї приходить тільки педагог з малювання, і тоді з-під пензлика Софії виходять якісь каляки-маляки", - розказала Кароліна.

"Софія пізнає світ, але в ігровій формі, без батьківського фанатизму. Наприклад, дочка вчить чотири мови, причому це виходить само собою, в процесі спілкування. Вона чує і запам'ятовує, навіть не знаючи, що займається вивченням мов", - додала вона.
Турецьку Софійка вчить завдяки сестрі Мурата, яка живе з родиною Лорак. Російською дівчинка розмовляє, як не дивно, з мамою та з татом. Англійською Соня спілкується з Муратом, а українською – лише з дідусем, який іноді приїздить.

"До речі, мої батьки досі між собою не спілкуються. Але я так вибудовую відносини з ними, що Соня знає: у неї є і бабуся, і дідусь", - зауважила Кароліна.

Лорак також зауважила, що не стане створювати доньці штучні труднощі, аби загартувати її характер.

"Звичайно, те, що я сама росла у важких умовах, багато в чому виховало мій характер. Неначе в Бога був на мене якийсь план, як ніби він вирішив: так, починаємо підготовку… Але спеціально створювати своїй доньці штучні труднощі при всьому цьому я не стану", - заявила артистка.

"На неї голос-то підвищиш, металу трохи додаси, а донька бровки будиночком складе, насупиться і каже: "Моє серденько образилося..." І я відразу кидаюся до неї: "Щоб наші сердечка більше не ображалися, давай будемо дружити завжди". І ми як обіймемося!.. І в такі моменти я розумію, що моя доля - найщасливіша", - зізналася Кароліна.
Помилковий заголовок — Kjhfr hjpgjdskf? xjve yt gjrfpe' ljxre nf yt yfdfynf;e' її pfyznnzvb

24 Вересня, 12:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван