Настільна версія
мова | язык

Lviv IT Arena 2015 — технології, продукт і бізнес

6 Жовтня, 13:06

Поділитися:

2-4 жовтня у Львові вдруге відбулась міжнародна конференція ІТ-фахівців на стадіоні "Арена Львів". Подія зібрала більше 1400 учасників і понад 100 доповідачів з України та світу.

Доповіді йшли паралельно по трьох напрямках — технології, продукт і бізнес. Про це детально розписано на офіційному сайті коференції.

Подія залучила до себе величезну кількість партнерів, частина з яких були представлені на окремих стендах. Щоб привернути свою увагу, компанії вдавалися до різноманітних акцій і розіграшів, дарували подарунки, чавили сік зі свіжих фруктів, робили масаж усім бажаючим та дозволяли заглянути в окуляри вірутальної реальності. Окрім того ще можна було розважитись на ігрових автоматах.

Родзинкою події стала організована виставка роботів і сучасних розробок IT-індустрії «Hi-Tech Expo», що тривала перші два дні. Учасники конференції мали змогу потрапити на виставку безкоштовно, а всі інші придбавши окремий білет за $5. Серед розробок можна було побачити безпілотники і дрони, роботи, 3D-принтери, відеоокуляри віртуальної реальності, інтерактивний проектор, та ще багато цікавих винаходів українських та закордонних девелоперів.

До слова, квитки на подію коштували $95 для перших 100 щасливчиків, до 31 серпня — $120, а пізніше — $145. Чимало, але враховуючи, що лише у Львові налічується понад 15 000 IT-фахівців із середньою заробітньою платою 40 000 грн., то ж організатори не прогадали. Серед них «Lviv IT Cluster», «Eleks», «Startup Depot», «LITS», «GDG Lviv» та «WISC».

На думку одного з організаторів заходу Степана Веселовського, Львову ще є над чим працювати, однак вже сьогодні його лідерство у напрямку ІТ-індустрії однозначне.

Помилковий заголовок — Дмшм ШЕ Фкутф 2015 — nt[yjkjusї? ghjlern s ,spytc

6 Жовтня, 13:06

Поділитися:

Фото: Тарас Бóгдан

Теги: Львів, ІТ, арена, новинки, гаджети

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)