Настільна версія
мова | язык

Чоловіки однаково часто думають про секс, їжу, і сон

13 Травня, 21:18

Поділитися:

Спостереження, проведені дослідниками з Університету штату Огайо, показали, що в середньому думки про секс у чоловіків студентського віку трапляються 18 разів на добу, а в жінок - десять разів.

Автор дослідження Террі Фішер та її колеги роздали 163-м студенткам і 120-ти студентам невеликі пристрої, які використовуються для підрахунку кількості ударів у гольфі. 60% учасників попросили натискати на кнопку при думці про секс, а іншим належало робити те ж саме при думці про їжу і сон, повідомляє compulenta.ru.

Один з учасників продемонстрував видатні здібності: 388 думок про секс за добу (віднімаємо час, відведений на сон, і отримуємо одну думку в 158 секунд). Але були й такі, яким плотські втіхи прийшли в голову лише одного разу. На жаль, не враховувалася одна важлива подробиця: скільки часу займала така думка - чи була то миттєвий спалах або десятихвилинна фантазія.

Отже, дослідження показало, що про їжу і сон чоловіки думають стільки ж, скільки про секс, і приблизно в два рази частіше за жінок. Але сама Фішер не поспішає довіряти цим результатам. Хто їх знає - може, чоловіки краще інформовані про свої тимчасові фізіологічні потреби; може, чоловікам просто більше хочеться натискати на кнопки, може, жінкам просто подобається приховувати свої думки від дослідників.

Швидше за все, третє. Опитування про кількість статевих партнерів виявило цікаву деталь. Коли жінки знали, що ця інформація потрапить в науковий журнал, вони повідомляли в середньому про 2,6 коханця. Якщо їм говорили, що вони підключені до детектора брехні, партнерів виявлялося 4,4. Якщо ж їх просто запитували, нічого не уточнюючи, результати виявлялися посередині - 3,4 коханця. Відповіді чоловіків так сильно не варіювалися.
Помилковий заголовок — Xjkjdsrb jlyfrjdj xfcnj levf.nm ghj ctrc? ї;e? s cjy

13 Травня, 21:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон