Настільна версія
мова | язык

THE ERISED запрошують дітей на концерт.

12 Жовтня, 06:34

Поділитися:

Музиканти гурту The Erised зробили вільним вхід на концерт 14 жовтня в київському клубі Atlas для дітей до 16 років (у супроводі батьків).

Nil Tarasov, The Erised: 

«Ми хочемо щоб діти відкривали для себе нове, тому кличемо їх на свій концерт. Беріть батьків й приходьте!

Наша аудиторія - це сучасні, освічені, креативні люди, які виховують своїх дітей хорошою літературою, музикою, кіно. Буде дуже кльово, якщо вони зможуть привести дітей на концерт в Атласі. Це сприяє формуванню у дітей гарного смаку, а так само зміцнює дружні і довірчі відносини в родині. З власного дитинства, я пам'ятаю що був радий, коли батьки брали мене в кіно і театр, я думаю що в наслідку це залишило позитивний відбиток на моєму світогляді і комунікаційних здібностях.

За професією я психолог, і питання сім'ї та дитини я вважаю основоположними в контексті розвитку здорового і розумного соціуму. Дуже важливо, що бачать наші діти по телебаченню, коли повертаються зі школи додому. На жаль, контент ефірів телеканалів неоднозначний, а змінити його нам не під силу. Але ми можемо розбавити інформаційний потік, запропонувавши дитині альтернативу.»


Нагадаємо, The Erised – перша українська команда, яка підписала екслюзивний контракт з англійським лейблом «Hospital Records». Це український англомовний гурт, який навмисно рідко дає концерти, але зібрав більше мільйона прослуховувань за пів року на Yutube, Soundcloud, Spotify.

The Erised можна побачити і почути 14 жовтня , 20:00 в київському клубі Atlas, де музиканти представлять публіці цілісне аудіовізуальне шоу, підготовкою якого займається велика команда.
Помилковий заголовок — ЕРУ УКШЫУВ pfghjie.nm lsntq yf rjywthn/

12 Жовтня, 06:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій