Настільна версія
мова | язык

Кеті Холмс взяла на роботу доньку Тома Круза

13 Травня, 21:34

Поділитися:

Донька Тома Круза та Ніколь Кідман 18-річна Ізабелла працює у дизайнерській компанії Кеті Холмс.

18-річна Ізабелла, яку Том Круз удочерив у шлюбі з Ніколь Кідман, попрацює на його нинішню дружину Кеті Холмс. Ізабелла пройде навчання в компанії Holmes&Yang, яка управляє модним брендом, що належить Кеті Холмс.

"Все чудово, - радіє Том. - Кеті займається дизайном, а Белла ще шукає свій шлях у житті. Моя Белла - художниця. Їй це подобається".

48-річний Том, у якого також є 16-річний прийомний син Коннор і 5-річна дочка Сурі від Кеті Холмс, говорить, що він нічого не розуміє в тому, як працює компанія його дружини. Але Том обізнаний про обов'язки Ізабелли.

"Там потрібно ходити по різних фабриках і перевіряти все підряд, - говорить він. - Треба переконуватися в тому, що вони шиють одяг правильно".

Кеті Холмс заснувала компанію Holmes&Yang на пару зі своєю стилісткою Дженн Янг. Вони заявили, що хочуть створювати одяг для працюючих матерів.

"Іноді, коли ви дуже зайняті, ви не бажаєте думати про те, в чому потрібно піти, - говорила нещодавно Дженн. - Вам хочеться просто мати під рукою предмети одягу, на які ви зможете покластися. І що це за предмети? Визначити їх і є наше завдання".
Помилковий заголовок — Rtns {jkvc dpzkf yf hj,jne ljymre Njvf Rhepf

13 Травня, 21:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій