Настільна версія
мова | язык

Монстри у кінотеатрі «Україна»

16 Жовтня, 14:24

Поділитися:

17 жовтня, у суботу, Кінотеатр «Україна» запрошує на сімейне свято і презентацію мультфільму «Монстри на канікулах-2» в 3D!

Режисером мультфільму, як і раніше, виступив Генндій Тартаковський. Ролі озвучували усіма відомі Адам Сендлер, Селена Гомес, а також Стів Бушемі.
Мультфільм «Монстри на канікулах-2» − це продовження історії про готель, створений спеціально для монстрів. Далеко від людських очей кипить життя мешканців і персоналу готелю для монстрів і їхніх друзів.


Донька Дракули закохалася і вийшла заміж за людину, яка виявилася випадковим відвідувачем готелю. У них з'явилася дитина, яка має риси як матері, так і батька. І поки закохана парочка буде відпочивати у відпустці, дідусь Дракула візьме виховання малюка у свої руки...

Мультфільм розповідає про жахливо сильну батьківську любові і гіперопіку, яка призводить до несподіваних наслідків. Проте світом править любов і розсудливість, навіть у «темних» сил. У мультику завжди є місце для відпочинку і сміху. Сюжет показує не людської страхи, блукаючи навколо вампірів та інших «темних» жителів нашої свідомості, а навпаки, страхи цих самих сил, які, в силу своєї доброти, бояться людей.

На Вас чекають захоплююча програма з аніматорами, конкурси, солодкий стіл та море веселих емоцій. А також маскарад веселих костюмів до Хелоуіну серед діток.
Помилковий заголовок — Vjycnhb e rsyjntfnhs «Erhfїyf»
16 Жовтня, 14:24

Поділитися:

Автор статті: Герус Любов
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: Кінотеатр Україна, прем'єра, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків