Настільна версія
мова | язык

Прем'єра відеокліпу! Роман Сасанчин "Мамина зiрка"

18 Жовтня, 10:56

Поділитися:

Зйомки кліпу "Мамина зiрка" відбулись на початку осені і тривали впродовж доби. Локацією для кліпу Ромчика стало його рідне село Садки тернопільської області, а також природні ландшафти київської області. Режисером відео виступив Максим Делієргієв, співробітник «1 + 1 Продакшн».

За сценарієм кліпу Ромчик відривається від домашнього вогнища і відправляється у подорож дорослим світом. Незважаючи на те, що хлопчик дорослішає, в його житті завжди дороговказною зіркою світить материнська любовь. Це перший досвід зйомок кліпу для Ромчика, але хлопчик мужньо витримав усі складності творчого процесу, і для однієї зі сцен навіть купався у холодній воді.

«Наступного дня після моєї перемоги у проекті мені подзвонила Тіна і сказала, що вона готує для мене подарунок. Але це був сюрприз, я навіть не здогадувався, що це. А коли вона сказала, що це пісня «Мамина зірка», я дуже зрадів», - ділиться враженнями Ромчик.

Вперше пісню «Мамина зірка» Роман Сасанчин виконав в ефірі святкового концерту «Незалежність- це ти» на телеканалі «1+1».

Нагадаємо, історія Ромчика торкнула всю Україну. Під час сліпих прослуховувань першого сезону «Голос.Діті» тренери зробили маленькому талановитому співакові безліч компліментів, але жоден з них не натиснув заповітну кнопку і не взяв його в свою команду. Хлопчик не відразу це зрозумів і вирішив, що всі троє обернулися до нього. І тільки мама за лаштунками пояснила, що насправді відбулося. Глядачі по всій країні були зворушені до сліз, писали Ромчику листи зі словами підтримки та висилали подарунки. Але юний співак не зневірився і вирішив спробувати свої сили в наступному сезоні. Цілеспрямованість, віра і працьовитість дали свої плоди - хлопчик потрапив у команду Тіни Кароль, а потім став переможцем другого сезону. Подарунком став кліп від телеканалу «1+1».

Зараз Ромчик продовжує навчання у Львівській музичній школі для обдарованих дітей при консерваторії, а також активно гастролює. Так, він виступив разом зі своїм тренером Тіною Кароль на її сольному концерті в рамках прем'єри музичного спектаклю «Я все ще люблю» у львівському Оперному театрі.


Помилковий заголовок — Ghtvэ'hf dsltjrksge! Hjvfy Cfcfyxby @Vfvbyf pшhrf@
18 Жовтня, 10:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків