Настільна версія
мова | язык

Vivienne Mort з новою програмою «ROSA»

19 Жовтня, 18:33

Поділитися:

Їхню музику радять Святослав Вакарчук і Каша Сальцова. Цей гурт увійшов до топ-20 найпрослуховуваніших українських артистів на last.fm одразу за «ВВ» і Pianoбоєм, а квитки на останній концерт були розпродані задовго до дня виступу.

Одна з найхаризматичніших українських музичних формацій – київський гурт Vivienne Mort – 23 жовтня представить в Києві нову програму під назвою «ROSA». Заявлено «full band and friends», тож дійство обіцяє бути гучним та яскравим.


Кожен їхній виступ вражає сильними вокальними партіями тендітної вокалістки та глибоким змістовним наповненням текстів. Тонкими пальцями вони торкаються самого серця, але поводяться з ним ніжно, ніби торкаються пелюсток троянди.

Найвідданіші фанати, навчені попередніми концептуальними альбомами «ГОТИКА» та «FILIN», вже починають шукати різноманітні символічні значення слова «rosa», а менш романтичні меломани готуються насолодитися рідкісною дозою естетичного задоволення.
Взявши до уваги досвід останніх двох київських концертів, на яких зали були переповнені вщент, Vivienne Mort перемістилися у більш просторий SENTRUM, тож на цей раз місця вистачить всім.

Тож чекаємо на Вас 23 жовтня о 20:00 в київському клубі SENTRUM!

Квитки: https://hmg.karabas.com/all/concerts/vivienne-mort
Помилковий заголовок — Мшмшутту Ьщке p yjdj. ghjuhfvj. «КЩЫФ»

19 Жовтня, 18:33

Поділитися:

Автор статті: Катерина Абрашина
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: концерт, Київ, Vivienne Mort

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон