Настільна версія
мова | язык

Огнєвіч розповіла скільки витрачає на одяг та на яку сукню збирає гроші

21 Жовтня, 12:29

Поділитися:

Співачка і депутатка Злата Огнєвіч розказала, скільки грошей витрачає на одяг. Великі суми Злата пояснює своїм артистичним життям та сценою, яка вимагає розмаїття. Також у "Світському життю" Огнєвіч прокоментувала відмову Насті Приходько вступати до Радикальної партії Ляшка.

Катя Осадча перестріла Злату на одному з модних показів. Співачка була у досить дорогій сукні від "Dolce & Gabbana". На запитання, скільки десятків тисяч на рік вона витрачає на одяг, депутатка сказала:

"Я не рахувала, але, думаю, що понад 50, це точно. Якщо зважати на те, що я - артистка і мені потрібні і концертні костюми, і костюми для урочистих заходів. Це все потребує дуже багато коштів".

Також Злата зізналася, що наразі збирає гроші на вбрання.

"Я зараз відкладаю на таку річ, але не можу сказати що це... Це дуже гарна сукня, не весільна…" - зізналася співачка.

"В січні мені виповнюється 30 років, і я собі куплю гарну вечірню сукню, хочу собі зробити подарунок до Дня народження", - не втрималася дівчина

Як відомо, колега Злати Настя Приходько відмовилася вступати до партії Олега Ляшка. Огнєвіч з цього приводу дещо обурилася.

"Думаю, якщо б Настя наважилася вступити, мені було б легше, тому що була б якась підтримка в культурних питаннях. Але вона, мабуть, не схотіла, побачила, що зараз не час, не готові люди підтримувати культуру. Вирішуються зовсім інші питання, культурі плюють в обличчя сьогодні", - прокоментувала Злата.
Помилковий заголовок — Juy'dsx hjpgjdskf crskmrb dbnhfxf' yf jlzu nf yf zre cery. p,bhf' uhjis

21 Жовтня, 12:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон