Настільна версія
мова | язык

Бейонсе приховує свій справжній вік?

21 Жовтня, 12:34

Поділитися:

Американську співачку Бейонсе вже неодноразово ловили на зловживанні фотошопом для покращенні фігури на знімках. А тепер виходить так, що й про свій вік зірка трохи прибріхує. Бейонсе "заклав" її рідний тато Метью Ноулз. Він заявив, що його дочка за віком точнісінько як Пінк, отже, їй не 34, а 36.

Про це пише "The Daily Mail". В одному з радіошоу Метью, котрий ще кілька років тому був менеджером Бейонсе, пригадав, як починали "Destiny's Child". Зі слів Ноулза, у дівчаток були суперниці, гурт, де співала Пінк.

"А вона була точно така за віком як Бейонсе", - зазначив він.

"А ще був Ашер, який теж був такого ж віку, їм усім було 14-15 років, і вони жили в Атланті", - додав Метью.

Як нагадує видання, підозра, що Бейонсе старша, ніж повідомляється офіційно, з'являється вже не вперше. Так кілька років тому актриса Габріель Юніон згадала, що тінейджерками вони з "королевою Бі" були подружками. Між тим Габріель скоро виповниться 43.

А ще свого часу телеведуча Бріенна Голодрига (1978-го року народження) сказала, що вчилася в старшій школі разом з Бейонсе.

Нагадаємо, Метью Ноулз уже не вперше ставить у незручне становище свою зіркову дочку. Торік він бовкнув, що Бейонсе та Jay Z навмисне розпустили чутки про своє розлучення, щоби створити ажіотаж навколо спільного туру.

Як відомо, Бейонсе звільнила батька з посади свого менеджера, і подейкували, що через його нечесність.

І хоча сам Ноулз запевняє, що підтримує прекрасні стосунки з дочкою та онукою, на його весілля не прийшли ні Бейонсе, ні її сестра Соланж.
Помилковий заголовок — <tqjyct ghb[jde' cdsq cghfd;ysq dsr&

21 Жовтня, 12:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин