Настільна версія
мова | язык

Потужні землетруси сталися в Японії та Коста-Ріці

14 Травня, 12:23

Поділитися:

У Японії землетрус стався магнітудою 6,2 бали, у Коста-Ріці - 6 балів. В багатьох районах Коста-Ріки не працює стільниковий зв'язок. У столиці ускладнений рух автомобілів.

На північному сході Японії стався землетрус магнітудою 6,2. Його осередок залягав у Тихому океані на глибині 37,6 кілометра. Епіцентр знаходився в 59 кілометрах від міста Івакі на острові Хонсю. Про це повідомляє Геологічна служба США.

Національне метеорологічне бюро Японії розповсюдило попередження про загрозу цунамі, але декількома хвилинами пізніше попередження було скасовано.

Потужний землетрус також стався на території Коста-Ріки. Як повідомляє Геологічна служба США, магнітуда землетрусу склала 6 балів. Осередок залягав на глибині 70 кілометрів.

Епіцентр знаходився в 25 кілометрах від столиці держави. Інформації про жертви і руйнування поки не надходило.

Повідомляється, що підземні поштовхи призвели до обривів ліній електропередачі. За даними місцевих ЗМІ, в багатьох районах країни не працює стільниковий зв'язок. У столиці ускладнений рух автомобілів.

За даними Геологічної служби США, обидва землетруси сталися з різницею в 48 хвилин.

Нагадаємо, катастрофа в Японії виступила каталізатором для землетрусів у всьому світі. Вся справа у зміщенні земної осі майже на 10 сантиметрів, що загрожує зростанням кількості землетрусів, виверження вулканів, цунамі.
Помилковий заголовок — Gjne;ys ptvktnhecb cnfkbcz d Zgjysї nf Rjcnf-Hsws

14 Травня, 12:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій