Настільна версія
мова | язык

Земфіру змусили заплатити фанату за образу на концерті

27 Жовтня, 11:28

Поділитися:

Співачка Земфіра Рамазанова виплатила жителю Ростова-на-Дону понад 300 тисяч рублів (понад 102 тисячі гривень) в якості компенсації моральної шкоди. Саме таку суму зумів відсудити в артистки ростовчанин, ім'я якого не називається. Він запевнив суд, що Земфіра неабияк образила його на своєму концерті ще у 2013-му році.

Про те, що Рамазанова програла суд з фанатом повідомляє "Лента.ру" з посиланням на кіровського адвоката Ярослава Михайлова. За його словами, штраф включає вартість квитка на захід.

Юрист пояснив, що мова йде тільки про компенсацію за образу особистості, але залишається питання про хуліганство.
"Ми будемо покладатися на рішення поліції в цьому питанні: якщо вони вважатимуть, що складу злочину немає, то нас це задовольнить", - запевнив Михайлов.

Нагадаємо, в липні цього року поліція розпочала перевірку за заявою ростовчанина. У своїй скарзі чоловік звинуватив Земфіру в хуліганстві на концерті в Ростові-на-Дон, який відбувся 20-го жовтня 2013-го року.

На шоу Земфіри відвідувачі вели себе неадекватно і вимагали від артистки виконання певних пісень. У відповідь на крики із зали "Ромашки давай!" Земфіра нецензурно вилаялася, а потім сказала в мікрофон: "Я зараз тобі так дам, що не зможеш нести!".

У фінальній композиції "Аривидерчи!" вона замість "Я ніколи не повернуся додому" заспівала "Я ніколи не повернуся в Ростов".
Помилковий заголовок — Ptvashe pvecbkb pfgkfnbnb afyfne pf j,hfpe yf rjywthns

27 Жовтня, 11:28

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій