Настільна версія
мова | язык

Кіт Річардс зізнався, що хотів себе вбити

27 Жовтня, 11:37

Поділитися:

Британський рок-музикант Кіт Річардс зізнався, що думав про самогубство, і лише музика та сцена врятувала його від фатального кроку. У радіоінтерв’ю учасник "The Rolling Stones" згадав, як тяжко пережив смерть сина в 1976-му році.

Про це пише "Contact Music".

Синові Кіта від акторки Аніти Палленберг, було лише 10 тижнів, коли його не стало. Це був синдром раптової дитячої смерті. Страшну звістку Річардс отримав, коли був на гастролях.

"Це був такий шок, особливо коли мені подзвонили в Париж, а сталося це у Женеві, і я подумав: "Я збожеволію, якщо не вийду сьогодні ввечері на сцену", - поділився музикант.

"Може, це було почуття самозбереження… Це було тяжко, тяжко. І в мене було таке відчуття… Я мушу негайно вийти на сцену, а переживатиму, відчуватиму горе та думатиму про все це вже після концерту. Бо якби я не вийшов на сцену, напевно, я б застрелився", - зізнався Річардс.

Як відомо, невдовзі після трагедії Кіт та Аніта, в яких є ще двоє спільних дітей, розйшлися. В 1983-му Річардс одружився з моделлю Патті Хансен, у них двоє дочок.

Нагадаємо, нещодавно рокер оприлюднив свої побажання щодо того, що треба зробити з його тілом після смерті.
Помилковий заголовок — Rsn Hsxfhlc pspyfdcz? oj [jnsd ct,t d,bnb

27 Жовтня, 11:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій