Настільна версія
мова | язык

Джексона знову визнали найдорожчою мертвою зіркою

28 Жовтня, 19:27

Поділитися:

Американський співак Майкл Джексон уже вп'яте очолює рейтинг зірок, котрі й після своєї смерті продовжують заробляти купу грошей. Лише за останні 12 місяців статки покійного поп-короля зросли на 115 мільйонів доларів.

Рейтинг найдорожчих зіркових небіжчиків традиційно склав журнал "Forbes".

Зі шість років після смерті Джексона немалі прибутки продовжують приносити його записи, а ще присвячене йому шоу Cirque du Soleil "Michael Jackson One" та звукозаписуючі компанії, співвласником яких був Майкл.

Нагадаємо, Пол МакКартні нещодавно випустив ремікс свого дуету з Майклом Джексоном – досі нечувану версію синглу 1983-го року "Say Say Say".
Другу сходинку в цьогорічному рейтингу посів Елвіс Преслі, котрий пішов із життя в 1977-му. За останній рік він збагатів на 55 мільйонів доларів.

Третє місце здобув покійний американський художник-карикатурист, автор культового коміксу "Peanuts" Чарльз Шульц. Його річний результат – плюс 40 мільйонів.
До Топ-10 також потрапили Боб Марлі з 21 мільйоном, актриси Елізабет Тейлор та Мерилін Монро – з 20 та 17 мільйонами доларів відповідно. Екс-"бітл" Джон Леннон за рік заробив 12 мільйонів доларів, Альберт Ейнштейн – 11.
Актор Пол Вокер, що загинув у страшній автоаварії в 2013-му, теж у десятці з результатом у 10,5 мільйона доларів. Останнє місце в Топ-10 має "пін-ап-королева" 1950-х, фотомодель Бетті Пейдж.

Як відомо, 50-річний Майкл Джексон раптово помер у 2009-му році. Він очолив рейтинг найдорожчих покійних зірок у 2010-му та в 2011-му роках, проте в 2012-му році найбільший посмертний заробіток виявився в Ліз Тейлор – бо спадкоємці кінодіви порозпродували її колекцію коштовностей, одягу та аксесуарів.

Із 2013-го Джексон утримується в лідерах. Нагадаємо, за даними юристів, котрі опікуються спадком артиста, утримання трьох його дітей на рік обходиться в 3 мільйони доларів. Коли Принцові, Періс та Біджі виповниться по 33 роки, вони одержать половину від своїх часток спадщини. У 40 років – решту.
Помилковий заголовок — L;trcjyf pyjde dbpyfkb yfqljhj;xj. vthndj. pshrj.

28 Жовтня, 19:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон