Настільна версія
мова | язык

Міка Ньютон терміново перешила сукню для "Євробачення"

14 Травня, 21:09

Поділитися:

Українській учасниці в останні хвилини взялися перешити сукню для виступу на пісенному конкурсі "Євробачення". За словами співачки, вона мало харчується, через що вже скинула кілька кілограмів.

Разом з українською співачкою на сцені виступить художниця піском Ксенія Симонова. Вона повідомила, що у півфіналі їй було важко працювати через учасника півфіналу, який виступав перед ними. У попередньому турі перед Україною співав дует словацьких красунь і на них пускали багато диму. Через вологість пісок на столі художниці налипав.

Як відомо, українська учасниця Міка Ньютон виступатиме під номером 23. Вона виступить між Іспанією і Сербією. У представниць цих двох учасниць запальні пісні, а тому українка сподівається, що її мелодійна пісня буде відтінятися.

Нагадаємо, "Євробачення-2011" відбувається у Німеччині. У фіналі змагатимуться 25-ть країн. П'ять країн учасниць, за правилами конкурсу, автоматично потрапляють у фінал. Це країни-спонсори конкурсу – Великобританія, Італія, Франція, Німеччина та Іспанія. Усі ж інші учасники виступали у півфіналах і шляхом голосування потрапили у фінал.

Шанси на перемогу співачки від України оцінюють не високо. Як невисокі оцінюють і шанси на перемогу торішньої переможниці німецької співачки Лєни. Її цьогорічна пісня "Taken by a sranger" задумана як таємнича і містична. Більшість тексту виконавиця не стільки співає, скільки проговорює низьким голосом.

Лєна неохоче дає інтерв'ю іноземним журналістам, не ходить на вечірки країн-учасниць, і біля неї завжди охорона. Є чутки, що їй перед конкурсом погрожували.

За прогнозами букмекерів, перемогу цього року може отримати Франція.
Помилковий заголовок — Vsrf Ym.njy nthvsyjdj gthtibkf cery. lkz @"dhj,fxtyyz@

14 Травня, 21:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон