Настільна версія
мова | язык

Приходько про ідеальне побачення, зневагу до романтики та любов до їжі

29 Жовтня, 12:02

Поділитися:

Співачка Анастасія Приходько досі дивується, що може жити зі своїм чоловіком Олександром під одним дахом. Адже вони обидва дуже вперті та самодостатні. Незважаючи на це, саме з чоловіком у Насті було ідеальне побачення, на якому вона змогла бути собою.

Про те, як виховує дітей, про зневагу до романтики та любов до смачної їжі Приходько розповіла в інтерв’ю "Love".

Говорячи про стосунки зі своїм чоловіком Олександром, Анастасія зізналася, що вони дуже схожі.

"…У моєму житті вийшло так, що ми з моїм чоловіком досі дивуємося, як це ми можемо жити під одним дахом. Він такий же, як і я, - гордий, самодостатній, упертий. Йому складно перепросити або йти на поступки. Тому, коли він це робить, я це бачу і мені це приємно. Він дає мені розслабитися", - поділилася співачка.

Що ж до виховання дітей, яких у неї вже двоє, то жодних спеціальних методів в Насті нема.

"Я їх просто люблю і не заморочуюся ніякими системами виховання. Мені здається, що дитина до семи років пізнає життя і має робити все, що хоче, - розбивати, ламати, крушити, кричати. Тільки після семи років у неї вмикається розуміння того, що їй говорять батьки. До цього моменту все марно", - вважає Приходько.

"Я взагалі не уявляю, як я одного разу почну ходити на батьківські збори. Я мама, яка не терпить критики на адресу своїх дітей", - додала вона.

На запитання, який чоловік може її зацікавити, Настя заявляє:

"Тільки не романтик! Я просто зневажаю романтику".

І продовжуючи тему, співачка згадала, як до неї у юнацтві залицявся дуже романтичний хлопець.

"Він одного разу зняв нам на двох корабель. Коли я зайшла на нього, побачила стіл, шампанське, білу скатертину.... Це все для мене не по-справжньому. Потім була прогулянка пляжем, дарування квітів, розпивання шампанського, яке я терпіти не можу. Це було найгірше побачення у моєму житті! …Я протягом усього цього побачення перебувала в напрузі, намагаючись відповідати всій мішурі", - згадала артистка.

А от ідеальне побачення у Насті було саме з її чоловіком.

"Я цілий день провела в салоні, крутила волосся, робила макіяж, нарощувала вії, вбиралася. Одягла заради такого випадку кросівки "Philipp Plein" 36-го розміру, хоча в мене 39-й, і прийшла до нього на побачення. До кінця нашої зустрічі я відірвала свої вії, закрутила локони в гульку на маківці, зняла взуття, сіла на лавку і розповіла все про те, що у мене на душі і яка я є насправді", - розказала Приходько.

"Через два місяці він повів мене до РАГСу. Ось так. Всі жіночі штучки рано чи пізно змиються, і він побачить, яка ти справжня", - зауважила співачка.

Як виявилося, Настя любить смачно попоїсти. Саме їжею вона бореться з відчаєм.

"Мені треба поплакати і смачно поїсти. Я гурман і дуже люблю смачну їжу. Мені не підходить варіант "сосиска, гречка, поїв і пішов". Мені потрібно щоб було дуже смачно і дуже красиво. У мене має бути красивий посуд, красиві прилади. Мені важливо створювати свій затишний світ навколо себе. Він повинен бути максимально комфортним для мене", - зазначила Анастасія.

А ще Приходько мріє про свій власний будинок.

"Причому мені важливо реалізувати цю мрію самостійно, без чиєїсь допомоги. Бабуся з дитинства твердила мені: "У тебе завжди повинен бути свій кут". Тепер я розумію, наскільки це важливо - мати щось своє. Я хочу, щоб цей будинок був де-небудь подалі від людей. Я люблю самотність", - розповіла співачка.
Помилковий заголовок — Ghb[jlmrj ghj sltfkmyt gj,fxtyyz? pytdfue lj hjvfynbrb nf k.,jd lj ї;s

29 Жовтня, 12:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій