Настільна версія
мова | язык

Обережно: ласі до цього продукту можуть стати "наркоманами"

29 Жовтня, 12:40

Поділитися:

Як повідомляють провідні науковці, під час нових випробувань медики виявили, що сир може стати причиною розвитку наркотичної залежності. Про це фахівці заявили після проведення декількох лабораторних та клінічних дослідів.

 Як стало відомо співробітникам з Університету Мічигану, певні продукти харчування сприяють появі залежності. Під час реалізації проектів провідні науковці зі Сполучених Штатів Америки встановили, що сир містить високий рівень казеїну, який при перетравленні утворює особливі речовини опіати-казоморфини.

Результати клінічних спостережень опубліковані в одному із зарубіжних журналів. На думку лікарів, казеїн викликає звикання. Цей елемент входить до складу багатьох молочних товарів. При цьому, механізм і процес виділення опіатів вважається вкрай небезпечним для людини, оскільки він сприяє появі наркотичної залежності. На базі нових експериментів медики склали спеціальний рейтинг різних харчових інгредієнтів, які люди можуть задіяти у своєму щоденному раціоні. Першу позицію посіла піца з сиром. Повідомляється, що весь перелік складається з жировмісних продуктів.

Помилковий заголовок — J,tht;yj^ kfcs lj wmjuj ghjlerne vj;enm cnfnb @yfhrjvfyfvb@

29 Жовтня, 12:40

Поділитися:

expres.ua

Теги: сир

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інформаційної спільноти

Сьогодні іменини святкують:

Кирило, Климент, Микита, Никифор, Пелагея