Настільна версія
мова | язык

Адель подякувала фанам за рекорд і показалася без зубів

30 Жовтня, 10:29

Поділитися:

Кліп із нового альбому британської співачки Адель б'є рекорди за кількістю переглядів та обіцяє очолити світові музичні чарти. Артистка подякувала за такий успіх своїм шанувальникам у Twitter, заразом показавши своє миле дитяче фото.

Про це пише "Contact Music".

На платформі Vevo відео "Hello" за 5 днів досягло цифри в 100 мільйонів переглядів, тоді як попередній рекордсменці, Майлі Сайрус з її "Wrecking Ball" вдалося здійснити це за 6 днів.

"За 48 годин це відео переглянули 50 мільйонів разів, завдяки чому воно стало найграндіознішим дебютом на YouTube в 2015-му році та одним із найбільш популярних музичних кліпів усіх часів", - офіційно повідомили представники YouTube.

У середньому протягом перших двох діб за годину кліп Адель переглядали мільйон інтернет-користувачів, а подекуди ця цифра сягала 1,6 мільйона, також повідомляється в заяві YouTube. Таким чином за популярністю Адель запхала за пояс довгоочікуваний новий епізод "Зоряних воєн", рекордною кількістю переглядів для чийого трейлера стало 1,2 мільйона на годину.

Наразі кількість переглядів "Hello" на YouTube уже наближається до 1,5 мільйона.

"Спасибі вам усім за вашу любов, я дуже вражена", - подякувала Адель.

Нагадаємо, яскраве повернення співачки після кількох років мовчання збурило соцмережі, породивши фотожаби та флешмоби. Як анонсувала зірка, її новий альбом буде про дорослішання, примирення з собою й точку неповернення.
Помилковий заголовок — Fltkm gjlzredfkf afyfv pf htrjhl s gjrfpfkfcz ,tp pe,sd
30 Жовтня, 10:29

Поділитися:

tabloid.pravda.com.ua

Теги: Адель

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон