Настільна версія
мова | язык

Простий рецепт здоров'я для жінки після повернення з роботи

30 Жовтня, 10:42

Поділитися:

Жінки стикаються з неймовірним стресом на роботі. Тому, повернувшись додому, їм краще одразу лягти і спробувати розслабитись. Таке побажання висловлюють в госпіталі Орхуського університету (Данія). Цю пораду сформульовано за підсумками вивчення чоловіків і жінок.

У обох статей брали на аналіз зразок сечі. Він показав суттєву різницю в рівні стресу у чоловіків і жінок. Йдеться про момент повернення з роботи додому. Отже, у чоловіків рівень стресу швидко знижується, як тільки вони йдуть з роботи.

А от у жінок це відбувається лише о 22:00 - 23:00. Щоб знизити рівень стресу раніше, вчені радять жінкам відразу ж лягати після повернення додому (навіть на підлогу). Домашні справи натомість можуть зачекати. Високий і тривалий рівень стресу пов'язаний з тим, що жінки перебувають у тривозі й хвилюванні. Вони постійно розмірковують якщо не про роботу, то про дім, дітей. Усі турботи в жіночій голові змінюють одна одну. Тому, зазначає meddaily, нема нічого дивного в тому, що жінки на 80% більше, аніж чоловіки, страждають від стресових проблем.

Помилковий заголовок — Ghjcnbq htwtgn pljhjdэz lkz ;syrb gsckz gjdthytyyz p hj,jnb

30 Жовтня, 10:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)