Настільна версія
мова | язык

Пітт про операції Джолі: Це було зріле рішення

4 Листопада, 10:41

Поділитися:

Голлівудські актори Анджеліна Джолі та Бред Пітт дали спільне інтерв’ю, в якому розказали, як їхня сім'я пройшла крізь випробування - загрозу раку та непрості операції Енджі.

Зіркова пара з'явилася в телешоу "Today", пише "People".

"Разом протистояти цим труднощам та обговорювати їх, говорити про те, що таке бути людиною, гадаю, це може бути прекрасним", - зазначила Джолі.

За два роки по тому, як зірці превентивно видалили груди, лікарі виявили в неї ймовірні ранні ознаки раку яєчників.

"Я був у Франції, і Енджі мені подзвонила, і я одразу ж сів на зворотній літак. Бачити мою дружину такою сильною, знаючи, що це – найстрашніша новина – це страшенно бере за душу… І не бути поряд із нею – це жахливе відчуття", - пригадав 51-річний Пітт.
Як раніше розповідала Джолі, однією з причин, котра змусила її зважитися на операції, був сумний досвід її мами Маршелін Бертран, котрій діагностували рак у 1999-му, а в 2007-му вона померла.

Зі слів Анджеліни, деякі з медсестер та лікарів, котрі опікувалися нею, були ті самі, що намагалися врятувати її матір.

"Лікар, що проводила мені операцію з видалення яєчників – то лікар моєї матері. І начебто моя мама сказала їй: "Обіцяй мені, що видалиш Енджі яєчники". І коли ми з нею зустрілися, ми обоє добряче поплакали, і вона сказала: "Я пообіцяла твоїй матері, і я це зроблю", - поділилася актриса.

Зараз 40-річна Джолі зараз переживає менопаузу. Вона запевняє, що саме надійна підтримка Пітта допомогла їй прийняти ті фізичні зміни, які принесли їй обидві операції.

"У рішенні моєї дружини не було самозакоханості. Воно було зрілим. Це наше життя, і ми збираємося прожити його якнайкраще. Це була одна з тих речей у житті, що роблять тебе стійкішим, і вона ішла на це заради дітей, робила це заради родини, щоби ми довше змогли бути разом", - сказав Пітт.

Нагадаємо, влітку 2014-го року пара, котра має трьох синів і трьох доньок, нарешті офіційно побралася.
Помилковий заголовок — Gsnn ghj jgthfwsї L;jks^ Wt ,ekj phskt hsityyz

4 Листопада, 10:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)