Настільна версія
мова | язык

Лобода: Я дуже сильно люблю страждання, трагізм і драму

4 Листопада, 11:27

Поділитися:

Співачка Світлана Лобода вирішила показати себе справжню – елегантну та стриману. Вона заявила, що створює себе заново, та знялася у пастельно-рожевій фотосесії для глянцю. Також Світлана зізналася, що дуже любить драму і страждання, хоча шанувальники хочуть від неї більше танцювальних хітів.

Про себе нову Лобода розповіла в інтерв’ю журналу "Pink".

Світлана наполягає, що образ зухвалої бунтарки та спокусниці – лише її сценічне амплуа. У житті ж вона стримана та елегантна.

"Ми були молоді і зовсім не думали про наслідки, про те, що люди мислять стереотипами... Все змінилося, коли в моєму житті з'явилася дитина. Я передивилася все своє життя і почала його з чистого аркуша", - поділилася Світлана.

Також Лобода зауважила, що на сцені стає абсолютно іншою людиною.

"…Як правило, 99% артистів не змінюються. Вони і в житті такі ж божевільні, як на сцені. Або навпаки - до жаху нудні і прісні. А у мене стовідсотковий випадок артистизму та двоїстої натури", - каже про себе артистка.
"Як відбувається це перетворення - загадка. Можливо, все тому, що я терези. Від цього мене постійно кидає в різні боки. Як результат - на сцені і в житті паралельно існують дві різні людини", - зазначила Лобода.
"Я створюю себе заново. Я взагалі дуже сильно люблю страждання. Трагізм для мене дуже близький. Шанувальники часто просять, щоб ми писали більше танцювальних хітів розважального характеру, але мені так подобається лірика і драма, що я просто не можу від них відмовитися…" - зізналася співачка.
Помилковий заголовок — Kj,jlf^ Z le;t cbkmyj k.,k. cnhf;lfyyz? nhfuspv s lhfve

4 Листопада, 11:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван