Настільна версія
мова | язык

Співачка Ri тепер режисер!

10 Листопада, 14:33

Поділитися:

Співачка Ri (Маргарита Сміляська-Галицька) повертається в український шоу-біз! Але вже у якості режисера. Маргарита розповіла нам про те, що раніше вона була лише автором сценаріїв для своїх кліпів і режисура її не цікавила. 

Хоча з дитинства співачку оточували найяскравіші зірки кіноіндустрії: Говорухін, Кара, Квініхідзе, Урузбаев, Захаров та мама-режисер. Як зізналась Рі, її не завжди задовільняли фінальні версії власних відеокліпів, вона уявляла їх по-іншому. І Маргарита вирішила усе кардинально змінити. 

Разом із майбутньою зіркою європейського кліпмейкерства, оператором Ledmi, вона зняла кліп на свою нову пісню "Ищу тебя", авторами якої є колишній продюсер Рі, репер Серега (Сергій Пархоменко) та Стас Сацура. "Ищу тебя" - це спільна робота Рі та київського репера Xl Deluxe з яким у Маргарити вже є декілька хітів ("Не втрачай надії" (гімн Майдану), "Baby boy" (feat Джиган) та ін).

У цьому короткому арт-кіно продемонстровані складні стосунки двох закоханих людей, яким не може стати на заваді ані соціальна позиція, ані країна проживання, ані хтось містичний, невідомий третій - плід уяви запалений трагічним коханням.
Помилковий заголовок — Cgsdfxrf Кш ntgth ht;bcth!

10 Листопада, 14:33

Поділитися:

прес-служба

Теги: Ri, відеокліп, режисер

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон