Настільна версія
мова | язык

Чарлі Шин готується оголосити, що він ВІЛ-інфікований?

17 Листопада, 13:45

Поділитися:

Скандальний американський актор Чарлі Шин у прямому ефірі зізнається, що він ВІЛ-інфікований. Про це повідомляє "TMZ" з посиланням на джерела. За даними видання, Шин зробить заяву про свій діагноз у телепрограмі "Today", яка має вийти в ефір увечері 17-го листопада.

В анонсі передачі йдеться про "відверте особисте зізнання" актора.

Подейкують, Чарлі майже рік знає про свій ВІЛ-статус та вже мав через це проблеми - 50-річний артист неодноразово отримував погрози судових позовів від колишніх партнерок.

За словами джерела, Шин розповів про хворобу кільком друзям, після чого інформація почала набувати розголосу.

Зокрема, це призвело до того, що акторові довелося відкуповуватися від екс-коханок, які погрожували засудити його за те, що він не попереджав про свій ВІЛ-статус.

Кажуть, останній подібний інцидент з черговою партнеркою Чарлі мав наприкінці жовтня.

Подруга актора - зірка серіалу "Район Мелрозу" Хізер Локлір вже встигла відреагувати на повідомлення ЗМІ про його можливу хворобу. У своєму Instagram Хізер опублікувала спільне з Чарлі фото, підписавши: "Моє серце болить. Молитви для Чарлі і його сім'ї".
Нагадаємо, Чарлі Шин відомий своїми скандальними витівками. Зокрема, у 2011-му році актора відсторонили у зйомках досить вдалого ситкому "Два з половиною чоловіки" через зловживання наркотиками та іншими забороненими препаратами.

Минулого року повідомлялося, що Шин під впливом кокаїну напав на свого лікаря, а згодом кінозірку звинуватили ще й у сексуальних домаганнях.

А в жовтні цього року Чарлі відзначився в одному з барів Каліфорнії, звідки його викинули на вулицю за непристойну поведінку.
Помилковий заголовок — Xfhks Iby ujne'nmcz jujkjcbnb? oj dsy DSK-syasrjdfybq&

17 Листопада, 13:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин