Настільна версія
мова | язык

В кінотеатрі «Україна» продовжуються «Голодні ігри»

18 Листопада, 11:46

Поділитися:

19 листопада, у четвер, кінотеатр «Україна» запрошує на прем'єрний показ - вечірку фантастичного екшену «Голодні ігри: Переспівниця. Частина II» в 3D!

Заключна частина епічної франшизи, в якій Кітніс Евердін усвідомлює, що тепер ставка робиться не просто на її життя і життя близьких їй людей, а на майбутнє громадян Панема. Поки Дистрикт-13 вступає в повномасштабну війну з урядовими військами, Кітніс разом з групою близьких друзів виявляється втягнута в акцію по знищенню президента Сноу. Але перемога повстанців має гіркий смак, і Кітнісс чекає ще важче випробування, ніж смертельні пастки арени Голодних ігор.

Режисером виступив Френсіс Лоуренс, який також знімав попередні дві частини франшизи. Головні ролі у фільмі виконали: Дженніфер Лоуренс, Ліам Хемсворт, Джош Хатчерсон, Вуді Харельсон, Дональд Сазерленд, Джуліанна Мур.

На жаль, видатний актор Філіп Сеймур Хоффман, виконавець ролі Плутарха, не встиг завершити роботу над цим фільмом, в результаті чого ряд кадрів з його участю були створені завдяки цифровим технологіям.

Гостей заходу очікує презентація фільму, фотоколл на «червоній» доріжці та розважальна програма.

Вечірка розпочнеться традиційно в 20:20, а перегляд фільму в «червоному» залі в 21:00. 
Помилковий заголовок — D rsyjntfnhs «Erhfїyf» ghjljd;e.nmcz «Ujkjlys suhb»
18 Листопада, 11:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків