Настільна версія
мова | язык

Злата Огневич дала концерт в Чикаго для української діаспори

25 Листопада, 12:07

Поділитися:

Співачка Злата Огнєвіч, яка зовсім нещодавно склала депутатські повноваження, дала сольний концерт в Америці. Голосиста Злата Огневич була запрошена українською діаспорою в Чикаго на фінал щорічного конкурсу "Miss Ukrainian Diaspora 2015".

Перебування Злати в американському мегаполісі було культурно насиченим - співачка побувала в українських школах, де познайомилася з дітьми і розповіла їм не тільки про музику, але й про свою рідну країну. Варто відзначити, з дитячим хором школи св. Миколая Злата Огнєвіч заспівала на своєму сольному концерті в Чикаго.

А ось мер Чикаго Рам Емануель в офіційному листі привітав Злату Огнєвіч на конкурсі "Miss Ukrainian Diaspora 2015".

- Для нас велика честь вітати українську співачку Злату Огнєвіч в Чикаго, - значиться в документі від мера міста Чикаго.

Крім того, українська зірка відвідала Український національний музей у Чикаго і познайомилася з культурною спадщиною української діаспори.

- Я в захваті від гостинності людей в Чикаго. Незважаючи на те, що живемо ми на різних півкулях, ми єдині в українському менталітеті. Мені приємно усвідомлювати, що навіть на іншому кінці земної кулі знають і люблять мої пісні, це ще раз доводить, що справжня Музика має об'єднуючу силу! - розповідає про свій візит в Чикаго співачка Злата Огнєвіч.

Не обійшлося і без традиційних прогулянок по центру Чикаго. Фотографіями своїх екскурсій Злата поділилася на своїй офіційній сторінці в facebook. А ось для виступу на концерті в Чикаго Злата Огнєвіч вибрала вишиванку від знаменитого українського дизайнера Віти Кін.

Зовсім скоро Злата Огнєвіч повертається до Києва, де буде працювати над монтажем свого нового кліпу "Кружева", режисером якого став епатажний кліпмейкер Євген Тимохін.

До слова, поки Злата Огнєвіч перебуває в Чикаго, в Україні її нагородили премією "За громадянську позицию" від "Жінка ІІІ тисячоліття".

Злата Огнєвіч не змогла бути присутньою на заході, щоб з рук організаторів отримати премію. Тим не менш, артистка записала відеозвернення прямо з Чикаго, в якому подякувала організаторам за таку честь і закликала всіх жінок України бути жіночними.
Помилковий заголовок — Pkfnf Juytdbx lfkf rjywthn d Xbrfuj lkz erhfїycmrjї lsfcgjhb

25 Листопада, 12:07

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон