Настільна версія
мова | язык

Анджеліна Джолі презентує свою першу кінострічку

16 Травня, 12:46

Поділитися:

Анджеліна Джолі, відома американська актриса, презентуватиме свою першу кінороботу в якості режисера. Нею стане фільм "У краю крові і меду" (In the Land of Blood and Honey), історія сосунків між сербом і боснійською мусульманкою за кілька днів до початку війни в Боснії, вихід якого на екрани США передбачається 23 грудня 2011 року.

Прокатом картини займеться компанія FilmDistrict.

Сама Джолі, яка також написала сценарій картини, в ній не з'являється. Ролі у фільмі виконали сербські і боснійські актори, які, як виявилося, володіють англійською мовою. Тому, як пояснила раніше режисер, вона створила дві версії - на сербохорватській і англійській мовах.

"У колишньої Югославії багата історія драматичного мистецтва. Актори грали унікально. Для мене було великою честю працювати з ними, і я рада познайомити всіх з їх величезним талантом ", - заявила Джолі.

Нагадаємо, що Джолі одержала дозвіл на зйомки в Боснії лише з другої спроби. Спочатку їй було відмовлено через протести боснійської асоціації "Жінки - жертви війни", яка, виходячи із заміток у місцевій пресі, дійшла висновку, що стрічка буде про кохання між насильником та жертвою, а це, за словами учасниць організації, спотворить історичну правду і образить тих, хто насправді пройшов через жахи війни.
Помилковий заголовок — Fyl;tksyf L;jks ghtptyne' cdj. gthie rsyjcnhsxre

16 Травня, 12:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків