Настільна версія
мова | язык

Лондон закрив свою головну сцену для російських виконавців

5 Січня, 15:52

Поділитися:

Найпрестижніший концертний зал Лондона Royal Albert Hall закритий для російських виконавців.
Про це розповів політичний емігрант з Росії та координатор руху "Говоріть голосніше!" Андрій Сидельников, повідомляє видання "Крим.Реалії".


"Через концерт Валерії на сьогодні головний і найкращий майданчик Лондона тепер закритий для російських виконавців. Для всіх. Вони не хочуть більше зв'язуватися з російськими артистами. Репутація у Великій Британії коштує дуже дорого", - розповів Сидельников.

За його словами, в 2014 році в Albert Hall не змогли відмовити російській співачці, оскільки "там були задіяні великі гроші", але імідж Лондонського королівського залу мистецтв і наук імені Альберта сильно постраждав.

При цьому концертний майданчик буде також закритий і для тих російських артистів, які "не товаришують з владою".

"Лондон не закривається для них, ми завжди раді їх вітати і чекаємо з концертами, готові допомогти в організації різних заходів, у пошуку альтернативних майданчиків. Але так склалася ситуація, що через той скандал керівництво Albert Hall вирішило не співпрацювати в найближчі роки з російськими виконавцями. І політичне забарвлення, погляди або щось ще не мають значення, просто вони прийняли таке рішення", - підкреслив співрозмовник.

Нагадаємо, 17 жовтня у Празі активісти oMen оголилися на захист України на концерті російських артистів.
Помилковий заголовок — Kjyljy pfrhbd cdj. ujkjdye cwtye lkz hjcsqcmrb[ dbrjyfdwsd

5 Січня, 15:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій