Настільна версія
мова | язык

Барських про секс без кохання, відсутність музи та життя на дві країни

16 Лютого, 14:15

Поділитися:

Співак Макс Барських напередодні Дня святого Валентина поділився своїми поглядами на кохання, стосунки та розповів про життя у Лос-Анджелесі, куди торік переїхав.

Також в інтерв’ю журналу "Отдохни" виконавець зізнався, що наразі місце його музи вільне.

Макс позитивно ставиться до Дня усіх закоханих та навіть називає його особливим святом.

"У цей день хочеться дарувати ще більше кохання. Хочеться, щоб твоя друга половинка почувалася особливою. Я люблю це свято, але ніколи не забуваю головного - кожен день потрібно проживати як особливий, тому що він навряд чи коли-небудь ще повториться", - зазначив Барських.
На запитання про найбільш оригінальний подарунок до Дня святого Валентина, який він коли-небудь отримував, співак сказав:

"Еротичний танець, будучи прикутим наручниками до стільця".

Також Макс поділився міркуваннями щодо сексу без кохання та навпаки.

"Були різні періоди. Але, дорослішаючи, починаєш розуміти, що справжнє, а що - так, просто пил. Я зробив свій вибір, про який заявив в пісні. Чи буває секс без кохання і кохання без сексу? Так, безумовно. Тільки перше зустрічається набагато частіше", - зауважив співак.
Барських, до речі, вважає прекрасним, якщо люди можуть прожити разом 50 років.

"На жаль, в сучасному світі подружжя все рідше і рідше святкують срібні і тим більше золоті весілля. Ми так швидко здаємося в стосунках і йдемо на пошуки чогось нового. У мене є друзі, чиї батьки разом протягом 50 років. І це, я вважаю, прекрасно", - наголосив виконавець.

Як відомо, Макс сам пише пісні.

"Кожна моя пісня про той чи інший переживанні, і в кожної була своя муза. Зараз вакансія музи вільна. Приймаю заявки", - пожартував артист.
Наразі співак живе на дві країни – США та Україну

"І там і там я почуваюся як вдома. Шкода тільки, що між цими містами (Київ та Лос-Анджелес) відстань в тисячі кілометрів. Перельоти іноді втомлюють, але, з іншого боку, в літаках я налаштовую себе на новий ритм", - поділився Макс.
На запитання, чим він відновлює сили, Барських сказав:

"Часті переїзди, тури і відсутність сну виснажують організм. У перервах я намагаюся висипатися, відвідую релаксуючі процедури. Іноді екстрим - стрибаю разом з друзями з парашутом. Ну і, найголовніше, намагаюся позитивно мислити. А в цьому мені допомагають книги".
Помилковий заголовок — <fhcmrb[ ghj ctrc ,tp rj[fyyz? dslcenyscnm vepb nf ;bnnz yf lds rhfїyb

16 Лютого, 14:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)