Настільна версія
мова | язык

Бондарчук, Клочкова та Лілу бігали у великих памперсах на бебі-паті

16 Травня, 23:42

Поділитися:

Сьогодні в парку ім.О.Пушкіна "Українська спільнота мам" влаштувала бебі-паті. На денну вечірку прийшло кілька сотень мам із переважно маленькими дітьми. Із зірок завітали подружжя Василя Бондарчука та Катерини Веласкес, які прихопили з собою 2,5-річну доньку Аріанну-Селесту, плавчиня Яна Клочкова з 10-місячним сином Сашком, співачка Лілу та Тетяна Брянцева із дітьми.

Як пише gazeta.ua, дітей пригощають пряниками та чаєм. Є виїзний ресторан, де обіди коштують від 10 гривень. Окрім того при вході розмістили невеликий ринок із дитячими речами. Ціни від магазинних не відрізняються.

Для батьків організатори влаштували спортивні змагання. Так команди Бондарчука, Клочкової, Лілу та Брянцевої змагались між собою у бігах у великих памперсах, кидали м'ячі, змагались у вільній боротьбі на м'яких батутах.

"Аріанна до двох років не говорила. А потім, у 2,2 її як поперло. Зараз все говорить. Єдине поки не вміє вимовляти шиплячі звуки та букву "р" у словах. Через роки два хочемо віддати її в школу раннього розвитку, на вокал і можливо на балет. Зараз ще рано. Нехай грається. Єдине, що вчимо її деяким словам іспанської мови. Вона вже знає, як буде привіт, до побачення, метелик і ще кілька", - підкреслила мама дівчинки Веласкес.

Бебі-паті в парку тривала до вечора.
Помилковий заголовок — <jylfhxer? Rkjxrjdf nf Kske ,sufkb e dtkbrb[ gfvgthcf[ yf ,t,s-gfns

16 Травня, 23:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор