Настільна версія
мова | язык

Дзідзьо став членом жюрі шоу «Україна має талант. Діти» на СТБ

25 Лютого, 11:08

Поділитися:

Дитячий сезон шоу телеканалу СТБ «Україна має талант», прем’єра якого виходить в ефір вже цієї суботи 27 лютого о 19:00, здивує оновленим складом журі: до суддів проекту приєднався мегапопулярний український співак і лідер однойменного гурту DZIDZIO.

«Дзідзьо і «Україна має талант. Діти» – це дуже гарне поєднання, бо я сам як велика дитина. Крім того, у фан-клубі гурту DZIDZIO багато маленьких прихильників. Я дуже люблю дітей і впевнений, що до них треба ставитися так само, як до дорослих. Зовсім маленькі дітки знаходяться на якійсь своїй, особливій «хвилі», мені дуже цікаво слухати, що вони говорять і спостерігати за ними.
На зйомках шоу я пережив прекрасний період з талановитими дітьми, у яких багато чому навчився. Хочу подякувати Ігорю Кондратюку та Славі Фроловій, за те, що вони мені допомогли так легко і швидко влитися в їх колектив, а також каналу СТБ за те, що роблять такі шоу, за те, що дають можливість дітям показувати свій талант на всю Україну», – говорить артист про своє нове амплуа.
Помилковий заголовок — Lpslpmj cnfd xktyjv ;.hs ije «Erhfїyf vf' nfkfyn/ Lsnb» yf CN<

25 Лютого, 11:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон